Slika nije pronađena

Ako si i ti jedna od onih cura koju nije briga kakve se traperice nose i koja se od svojih uskih skinny modela ne bi odvojila ni da ti netko plati, onda ti ovih 5 komada odjeće treba kako bi što bolje izgledala ove jeseni. Vjerojatno ih čak sve i imaš, samo ih trebaš početi kombinirati.

Dobitne kombinacije! Iako se uske traperice ne nose, na ove ćeš načine svejedno biti u trendu i izgledati usput odlično. Ipak su ovakve traperice svojevrsni klasik i naravno da ih nećeš sve pobacati iz ormara. One cure koje ih obožavaju nositi, ili koje su fanovi kožnih i sličnih tajica, trebaju znati neke male trikove kako takve hlače nositi ove jeseni. Uz prave odjevne komade i pravu obuću, izgledat ćeš odlično. Kombiniraj ih uz neke od ovih 5 stvari, ili sve ako ih imaš u ormaru.

1.Oversized sako

Ove se jeseni jako nose veliki oversized sakoi, a idealno za tebe je što uz skinny traperice pašu savršeno. Pogotovo ako nisi netko tko voli nositi široke majice, ovo će biti kao stvoren trend za tebe. Ovako možeš ispod sakoa staviti usku majicu, a XL sako će pomoći da izgledaš bolje, jer ipak je modno pravilo da najbolje ide jedno uz drugo široka majica i uske klače, ne uska majica na uske hlače.

2.Oversized dolčevita


Osjećat ćeš se kao nisi niti ustala iz kreveta i izašla iz pidžame.
Toliko će ti biti udobno. Pogotovo ako ćeš ovakvu dolčevitu nositi na tajice ili neke traperice koje su ti baš jako udobne. Uz to sve i čizme koje su veliki trend ove jeseni! A koje tu to čizme? Pogledaj pod sljedeći broj.



3.Glomazne gležnjače



Sve je ove jeseni u znaku oversized i glomaznih stvari pa su u toj temi i čizmice koje se nose. Sigurno si vidjela ako si bila u bilo kojem dućanu u posljednjih mjesec dana, da su police pune ovakvih modela. To ti jasno daje do znanja koliko su u trendu. A veliki je plus i što su ovakve gležnjače idealne za skinny traperice. Lijepo će izgledati i nemoj se bojati da će ti noga izgledati previše glomazno u njima. Neće!

4.Kaput do poda



Bilo pravi zimski kaput ili baloner. Bitno je samo da je kaput ili jakna koju nosiš što duža. Ovo su oni trendovi koji nam se sviđaju jer osim što izgledaju dobro, i griju nas kada je vani hladno.

5.Bijela košulja




Zadnji neočekivani odjevni komad na ovoj listi je obična bijela košulja. Ovo je klasik na koji se često zaboravlja, a koji ti može biti idealan za one dane kada trebaš izgledati malo sređenije. Nemoj ju skroz ugurati u hlače, već samo na jednoj strani, a na drugoj ostavi da visi. I opet, uvijek je bolje da ti je malo veća, izgleda puno bolje kada se kombinira na svakodnevne kombinacije, vjerojatno ipak ne želiš izgledati kao da si tajnica koja upravo ide na posao.

Pogledajte još:

Modne greške koje radiš kada nosiš uske skinny traperice: Ovih 5 je veliko NE!

Najiritantnija stvar kod nošenja skinny traperica: Svima nam se *ova* jedna događa i mrzimo ju

Čarobne traperice koje navodno daju savršenu figuru – ključ je u jednom detalju na njima

Moda jesenski outfiti tajice skinny traperice

Još vijesti