Slika nije pronađena

Crop top majice u trend koji već jedno vrijeme ne silazi s trona najpopularnijih modnih komada. Iz njega su se pojavile i brojne slične majice kao što je tank top, pa čak i toliko kratki topovi koji dolaze iznad prsa i prekrivaju samo ruke. Malo je reći da su crop top majice osvojile modnu scenu, ali ih treba i znati iskombinirati posebno ako ne želite pokazati baš previše kože.

Mnoge djevojke vole crop top majice, sviđa im se kako izgledaju na drugima, no ne vole ih vidjeti na sebi. Najčešći razlog tome je da ne vole i ne žele pokazivati previše kože što je u potpunosti u redu jer za nositi crop top zaista treba imati hrabrosti. Mi smo ovdje da pomognemo tako da donosimo savjete kako iskombinirati crop top majice, a da ne moraš pokazivati previše kože! Tako možeš nositi nešto što ti se sviđa, a da se usput osjećaš lijepo, sigurno i samopouzdano.

1.Suknje i hlače visokog struka

Bilo koji donji dio visokog struka može sakriti svu kožu kada se nosi crop top! Još pogotovo kada su u pitanju suknje, traperice ili svečanije hlače višeg struka. Upravo zbog takvih modela koji dođu do visine struka gdje crop top završava, vidi se minimalno trbuha što je veliki plus.

2.Kožna jakna ili duži sako

Jaknom ili nekih dužim sakoom se može prekriti koža. Nebitno kakva jakna je u pitanju, uvijek je poželjna jer služi kao dodatno pokrivalo preko crop topa i prekrije sve dijelove kože. Osjećate se sigurnije, samopouzdanije i bolje jer znate da preko sebe imate jaknu!

3.Marama preko ramena ili zavezana oko struka

Isto situacija kao i s jaknom ili sakoom – obična marama koja se može staviti preko ramena kao dodatno pokrivalo, ili je iskombinirati na način da se zaveže oko struka kao modni dodatak. Osim što će izgledati kao fora modni dodatak, prekriti će dijelove za koje ne želite da se vide zbog crop top majice.

4.Crop top na naramenice preko košulje ili majice

Još jedna zanimljiva kombinacija kojom u potpunosti možete prekriti sve dijelove kože. Radi se o kombinaciji crop top majice na naramenice koja se stavlja na neku majicu kratkih/dugih rukava ili na haljinu. Ovo je trend iz 2000-ih koji se je vratio pa su ga isfurale brojne djevojke, a pokrije baš sve.

5.Hlače na tregere

Hlače na tregere ili tregerice su odličan modni komad koji pogoduje našem zadatku, a to je sakriti kožu. Postoje razni modeli takvih hlača i traperice, od dugih, kratkih pa sve do suknja. Potrebno je samo ispod staviti bilo koju crop top majicu i ne morate se brinuti oko toga hoće li se vidjeti što ili ne.

6.(Oversized) vesta

Oversized vestica je možda najjednostavnija opcija poput jakne i marame. Nabaciš preko sebe neku veliku oversized vestu koja dijelove kože, a odlično će poslužiti navečer kada malo zahladi. U svakom slučaju, thumbs up i za vesticu!

Pogledajte još:

Na kavu s frendicom kao na modnu pistu - ovo su TOP 5 trendova koje ćemo nositi ovog proljeća i ljeta

Kakvi će se badići nositi ovog ljeta? Postoji 6 modela koji će biti IN više nego ikad

Povratak u 2000. godinu: U modu se vraćaju traperice koje većini cura nisu ni malo drage

moda outfit odjevne kombinacije crop top