Slika nije pronađena

Ili te pak boli briga za maturalnu, ali ipak ideš da budeš sa svojom ekipom (i pritom nemaš haljinu)? Ako ti je maturalna večer sada full blizu, a još nemaš haljinu ni viziju, ovo je članak za tebe.


Donosimo ti par prijedloga kako pronaći savršenu haljinu baš za tebe!


1. Odaberi model haljine

Do sad vjerojatno znaš kakve haljine ti bolje stoje: one koje idu na zvono, koje imaju dekolte, one s otvorenim leđima ili pak one koje su uske. Doduše, ovaj put probaj izaći iz svoje comfort zone i odvaži se na nešto što inače ne bi nosila. Ipak, pazi da se i dalje osjećaš dovoljno ugodno u tome da se možeš dobro zabaviti i da ti za 30, 40 godina, kad budeš gledala te slike, bude drago što si bila baš u toj haljini.


Pull&Bear, 199,90 kn

2. Odluči kakav dojam želiš ostaviti

Na maturalnoj možeš birati kakva se želiš predstaviti društvu: želiš li izgledati kao Blair Waldorf i biti kraljica maturalne, ili više punk princeza kao Jenny Humphrey? Želiš li imati edgy haljinu koja skroz odudara od svih ostalih ili pak imati fluffy haljinu? Odabir je na tebi!


Tally Weijl, 12.99 €

3. Odaberi boju haljine

Možda ovo nije kategorija koje se striktno moraš držati, ali bi bilo dobro da otprilike znaš što želiš. Prije svega, tako da se možeš koordinirati s frendicama, da ne dođete sve u istoj boji (ili možda baš zato DA dođete sve u istoj boji?) i da ne bude neugodnih situacija. Također, znaš u kojoj boji najljepše izgledaš, što pristaje tvojem tenu i tvojoj boji kose!


Bershka, 299,90 kn

4. Odredi si budžet

Možda misliš da ovo nije toliko važna kategorija, ali neke cure znaju potrošiti i nekoliko tisuća kuna na haljinu koju će realno samo jednom obući. Ako si to možeš priuštiti, super, ali sjeti se da ima u životu i bitnijih stvari od haljine za maturalnu, kao što je npr. sama maturalna!


Bershka, 349,90 kn

Foto: Pull&Bear/Bershka/Tally Weijl/Profimedia

A.Š.


Provjeri još...

Ovako ne smije izgledati maturalna haljina – kaos u školi na Floridi

Maturalna večer je sve bliže – cool ideja za savršeni makeup

Krizma, maturalna ili izlazak – 5 cipela koje možeš obući, a da nisu štikle

haljine Maturalna večer zabava