Slika nije pronađena

Nekada u glavi zamislimo neki prekul outift, ali nemamo dovoljno budžeta da bismo ga mogli ostvariti. Često nas taj budžet zaustavlja prilikom kupovanja modnih komada, no možemo se itekako dobro obući, pa i s manjim budžetom! Potrebno je znati samo nekoliko trikova kako dobiti odličan outfit za male novce.

Možda zvuči teško i nezamislivo imati odličnu modnu kombinaciju koja ne košta kao suho zlato. No, i to je moguće! Postoji nekoliko načina kako možemo doći do savršenog outfita s malim budžetom, ali u većini slučajeva o tome ne razmišljamo, već samo kupimo nešto onoliko koliko stvarno košta. Promijenimo li tu naviku na vrijeme, ubrzo možemo doći do toga da imamo pun ormar različite odjeće koja se može iskoristiti u više različitih kombinacija - zato ovih 6 trikova ispod i saznajte kako i od kuda možete krenuti.

1.Kupujte odjeću u outlet trgovinama
Ako baš želite možda neki dizajnerski komad, a ne možete si ga inače priuštiti zbog nepristupačnih cijena – moguće ih je pronaći po dosta jeftinijim cijenama u outlet trgovinama. Takve trgovine su postale dosta popularne zbog nekih poznatijih brendova i dizajnerskih dućana gdje su cijene pristupačnije nego u onom običnom koji nije outlet.


2.Jednostavni i jednobojni modeli

Jednostavni i jednobojni modeli traperica, majica ili bluza uvijek nedostaju u ormaru. Upravo takve stvari su najjeftinije, a mogu se nabaviti u svim jeftinijim dućanima ili čak second hand shopovima. Second hand shopovi su odlični za jednostavne, a vrlo jeftine stvari.

3.Prodajte odjeću koju ne nosite

Prodaja odjeće koja nam mjesecima bezveze stoji u ormaru je najbolja opcija za podebljati budžet. Nekada se moramo pomiriti s činjenicom da se moramo riješiti stvari koje nikada nismo obukli, tako da ih je najlakše prodati i zaraditi za nešto novo.

4.Pomiješajte jednostavne komade odjeće koje imate

Jednostavni komadi odjeće u više različitih boja mogu napraviti odličan outift! Ništa neće preuzimati pažnju kao odjeća s printom, a i lakše je napraviti modnu kombinaciju kada na raspolaganju imamo jednostavne modele u više boja.

5.Podignite outfit nakitom

Nakit je adut iz rukava kojim možemo i najdosadniji outfit učiniti prezanimljivim. Pogotovo onaj nakit koji je izrađen od bižuterija, a košta svega nekoliko kuna u dućanima – naravno, ako niste osjetljivi ili alergični na nakit koji je napravljen od bižuterije!

6.Kupujte odjeću kada je rasprodaja

Sezonska rasprodaja je najbolje vrijeme za kupovati odjeću! Samo treba ići taktički – kada je ljetna rasprodaja, potrebno je kupovati i zimsku odjeću jer će ona tada biti najjeftinija. Ista stvar je i po zimi, kada je rasprodaja puuno ljetnih komada su sniženi do te mjere da npr. topovi dođu svega 20-ak kuna. Zato, živjele rasprodaje!

Pogledajte još:

Kako kombinirati crop topove ako baš ne želiš pokazati previše kože? Donosimo 6 kombinacija

Top kao suknja? Evo kako obične komade odjeće koje svi imaju u tren oka okrenuti u nešto novo

I ti ih radiš: 4 greške koje svi radimo kada kupujemo traperice! Promijeni ove navike i naći ćeš trapke iz snova

mali budžet shopping outfiti

Još vijesti