Slika nije pronađena

Da, da, i ovo su ljeto doslovce žarile i palile žarke, kričave, neonske boje... Kombinirali smo ih na sve načine i sada, kada se ljeto lagano već približava kraju, pomalo nam je žao spremiti najdraže kričave trapke ili topić duboko u ormar. Ali, to uopće ne mora biti tako.

Svoje najdraže majice ili šorc možeš nositi i dalje, pazeći da ih u svježijim večerima upotpuniš tankim puloverom ili ispod šorca obučeš hulahopke. Ako misliš da je ipak malo previše nositi žarke boje kada prođe ljeto, onda obavezno nabavi kapicu, torbu ili neki drugi asesoar i jednostavno razveseli jesen.

Naše kombinacije su malo ublažene osnovnim komadima u crnoj i bijeloj boji kako bi kričave trapke ili šorc došli do izražaja, a opet ne bi djelovali prenapadno.

Rock lady u roza trapkama.

Upečatljive pink traperice nosi uz  majicu sa zanimljivim printom, a pri ruci neka ti bude traper ili kožna , kratka jaknica koja će ti zatrebati kada malo zahladi. Cijeli outfit upotpuni najdražom torbicom u koju stanu sve bitne stvarčice.


Šorc na drugačiji način

Svoje najdraže ljetne hlačice sada možeš kombinirati s končanim puloverom u bijeloj ili nekoj pastelnoj, blažoj boji. Gotovu kombinaciju podigni slatkim asesoarom - šeširićem ili zanimljivom maramom u kosi koja će cijeloj kombinaciji dati romantičan, pomalo retro štih.


Sve je u detaljima

Ovdje je naglasak na samo jednom asesoaru i to torbi u jarkoj boji. Sivilo jesenske jakne razbij torbom u boji ciklame, kraljevsko - plavoj ili pak kričavo zelenoj. Umjesto torbe, kao upečatljivi modni detalj,  može poslužiti i šal ili pak komad nakita u jednoj od jarkih boja i tvoje sivo, jesensko jutro odmah će postati veselije.


Kričavo zelena suknjica

Lepršavu  ljetnu suknjicu  u prohladnim jesenskim večerima nosi  uz tamne grilonke, a vlastiti pečat cijelom outfitu daj  zanimljivim komadom nakita i velikom torbom u koju stane baš sve. Ovisno o prilici, suknjicu kombiniraj sa tenisicama za školu, balerinkama za kino, a wedgesicama za neki jako bitan party.


Sportski chic, za šetnju ili školu

Definitivno najugodniji outfit, uz mekanu majcu s kapuljačom u nekoj intenzivnoj boji. Ova kombinacija je nosiva u miljun prilika, a još zanimljivijom ćeš ju učiniti ako ju upotpuniš trapkama u nekoj nježnoj boji (može i bijela), omiljenim tenisicama i sportskom torbicom ( ili ruksakom ).


Evo, ovo su neki od načina kako nositi kričave boje i u hladnijim danima. Nadam se da će i tebe podsjećati na bezbrižne ljetne praznike.

 Što ti misliš o kričavim bojama? Jesu li i tvoji odjevni predmeti baš svjetleći, neonski?  Ili više voliš jednostavne komade u neutralnim bojama? Koja je tvoja najdraža kombinacija?

Dragana Bosanac
Foto: Polyvore.com

Neon moda stil