Slika nije pronađena

Kako oblikovati jesen na noktima? Ideje za šarenilo jesenskih boja koje možete napraviti i na svojim noktima!

Prije nego što stigne zima, snijeg i tmurno vrijeme monotonih boja, ukrasi svoje nokte u jesenskom obliku! Točnije, ukrasi ih nijansama boja koje pogoduju jeseni. Da bi uspjela u toj ideji, biraj boje kao što su smeđa, crvena, žuta, tamnoplava i definitivno nećeš pogriješiti. Da bi pomognemo, donosimo 6 ideja kako tvoji nokti mogu zasjati u jesenskom ugođaju!

1.Plava, smeđa i tamno žuta sa sličicom

Jesenske boje su i više no očite na ovim noktima! Radi se o tamnoplavoj, smeđoj i tamnožutoj boji koje su i sve zajedno ukomponirane u obliku sličice na jednom od noktiju. Zanimljivo je kako su sve ove boje zasebno drugačije, a dolično odgovaraju jedna uz drugu.

2.Leopard uzorak

Leopard uzorak je i više no popularan na odjeći i obući, ali ovo je dobar primjer da se može isfurati i na noktima. Sitni crni detalji uzorka na svijetlosmeđoj boji su odlični i pogodni za jesenske dane!

3.Jednostavna tamna nijansa

Univerzalni i ležerni kratki nokti koji pogoduju svakoj odjevnoj kombinaciji. Radi se o tamnijoj plavo-sivoj boji na prekrasnom kratkom obliku nokta koji izgleda elegantno, a opet nije potrebno uložiti puno truda da bi se postigao ovakav izgled noktiju.

4.Komadići zlata u različitim oblicima

Ovi nokti svakako nose jednu posebnu karakteristiku, a to je da su drugačiji od drugih! Monotonost boja je razbijena različitim nijansama koje po sebi imaju uzorke koji izgledaju poput komadića zlata.

5.Sve nijanse NUDE

Tipične jesenske boje u čak 5 različitih nude nijansi. Nude je i više nego moderna boja unazad par godina, od odjeće, modnih dodataka pa i do boja na noktima. Najzanimljivije od svega je to što baš ove nude nijanse pogoduju jeseni, a izgledaju jednostavno bez obzira što se radi o 5 različitih nijansi. U svakom slučaju, nije kič!

6.Jesen u bordo crvenoj, smeđoj, žutoj i narančastoj

Bordo crvena u kombinaciji sa smeđom, žutom i narančastom pravo je jesensko osvježenje. Radi se opet o modelu gdje je svaki nokat oslikan drugačijom nijansom i to definitivno dokazuje da je to novi jesenski manicure HIT!

Foto: Instagram/ Shutterstock.com – JasminkaM

Petra Sokolić

Pogledajte još:

Jedan će ti stajati najbolje: Koji je oblik nokta savršen za tebe s obzirom na to kako ti izgledaju prsti?

Sušenje noktiju traje cijelu vječnost: Uz neki od ovih 5 načina osuši lak na noktima u tren oka

Modeli haljina koji će biti popularni ove jeseni – jer nije samo ljeto godišnje doba za njih

nokti jesenske manikure jesen ideje za manikure manikura

Još vijesti