Slika nije pronađena

Napisala Nina Tihy s bloga http://circaria.blogspot.hr

Ovo je za ljenjivce, neispavane umove i umjetničke duše. Dižem ruku na spomen svega troje. Ili si se pronašao/la u mojoj prvoj rečenici ili lažeš.

Danas sam ovdje da ti olakšam ovaj školski tjedan, da, baš tebi. U nastavku ćeš naići na pet odjevnih kombinacija koje su ful jednostavne, a u svakoj se nalazi ISTA majica. Također, mislim da su outfiti dosta laki za dečke koji ih mogu prilagoditi sebi!

PONEDJELJAK

Rano jutro, zima je. Ništa ne može maknuti onaj grozni osjećaj hladnoće kada se tek ustaneš iz toplog kreveta. No, život ide dalje i postoji jedna divna stvar na svijetu koja će te zagrijati­ slojevito oblačenje.

Za takva traumatična jutra odlučila sam se za kariranu košulju koju ovdje koristim kao modni dodatak. Nju sam obukla ispod kaputa, a pošto je oversized, rukave sam odlučila staviti preko krajeva rukava na samom kaputu. Hlače koje nosim su vjerojatno najudobnije na svijetu­ pola koža, a pola materijal od tajica. Na nogama, da me zagriju, nosim UGG čizme.

majica -­ GF FERRE
košulja­ - tatina
kaput­ - H&M
hlače­ - ZARA
čizme­ - UGG Australia

UTORAK

U utorak smo se digli iz mrtvih. Danas nosim dugački ženski sako koji inače ide uz poslovne hlače, no to mi se ne čini kao nešto nosivo za školu. Ponovno nosim kožne hlače, ali ove su nešto manje udobne i drugačijeg su kroja. Sa strane na svakoj nozi nalazi se linija od elastina koja se prostire cijelom njezinom dužinom. Na nogama imam crne Nike Free Run 5.0 tenisice.

Kao modni dodatak stavila sam sunčane naočale.

sunčane naočale - ASOS

majica -­ GF FERRE

sako mamin, ne znam odakle

hlače - H&M

tenisice - Nike

SRIJEDA

Srijedom nosim najjednostavnije outfite. Ovaj ovdje sastoji se od boyfriend hlača, kožne jakne i slip on tenisica. Ovo je nešto što obučem u roku od dvije minute, a nakon toga pospano izletim iz stana. Srijede nikako ne volim.

majica - GF FERRE
kožna jakna - Abercrombie & Fitch
hlače - ZARA
cipele - H&M

ČETVRTAK

Četvrtak je u mom životu dan koji prođe u čekanju petka. Za takve jednostavne dane, oblačim i jednostavne kombinacije. Ova se sastoji od dugačkog, širokog i izrazito udobnog kardigana, military hlača i sivih UGG čizama

majica­ - GF FERRE
kardigan - ZARA
hlače - H&M
cipele­ - UGG Australia

PETAK

Dugo očekivani dan je ovdje i ovaj petak odlučila sam nositi komade koje najviše volim - UGG čizme, poslovne hlače i tople veste. Ovdje također imam i šal, no samo zato što mi se ne sviđa taj dio veste koji šal prekriva.

majica - GF FERRE
vesta­ - H&M
šal - Sisley
hlače - napravila sam ih sama
čizme - UGG Australia

Na samom kraju, htjela bih zahvaliti portalu Teen385 na objavi i suradnji. Za više ideja oko outfita i savjeta na dosta drugih tema posjetite moj blog http://circaria.blogspot.hr/.

Nadam se da se vidimo tamo i čitamo još koji put!

majica outfit kombinacije blog stil