Slika nije pronađena

Lijepo je vrijeme, život je odmah ljepši i lakši, a ako hoćeš to životno veselje pokazati i kroz odjeću, obuci top s printom! Ove ih sezone ima stvarno za svačiji ukus: od cvjetnih i s veselim voćnim printom do onih sa štosnim porukama, crtežima i fotografijama. Mi ti predstavljamo najljepše i sigurni smo da ćeš naći koji i za sebe. Koji se baš tebi najviše sviđa?

CVJETNI PRINT

Kao što smo već pisali, cvjetni print je in ovog proljeća, pa ako ne voliš haljine, obavezno obuci barem top sa takvim printom.


Možeš odabrati među printevima raznih vrsta cvijeća, a nama su najslađe ružice koje ćeš naći na Asos majici (klasične crvene) ili pak plave na onoj brenda Only (oko 90 kn).


Mogu prekrivati cijelu majicu (kao na ovoj iz Vero Mode, oko 120 kn) ili pak samo određeni dio, kao ova iz Orsaya (oko 130 kn) kojoj su izrasle na području dekoltea.

VOĆNI PRINT

Otkako je Prada predstavila svoje banane, a Stella McCartney agrume, svi su poludili za voćnim printevima.


Oni su baš štosan način da razveseliš svaku modnu kombinaciju! Ovisno o tome koje ti je najdraže voće, odaberi  print banane (Asos), jabuke  (Asos, oko150 kn), trešnje (Only, oko 120 kn) ili možda kokosa (Tally Weijl, oko 60 kn).


S PORUKOM

Nekada su majice izražavale važne političke poruke, ali tebi su baš slatke i njima jedino želiš izraziti da se dobro osjećaš i moderna si cura.


Popularna skraćenica LOL koju sigurno i ti koristiš u porukama tako se našla na majici brenda Asos (oko 150 kn), majica Fishbone Sister (New Yorker, oko 150 kn) poručuje ti da se nasmiješ, ona iz H&M-a (59,90kn) može poslati ljubavnu poruku simpatiji, a crna iz Onlyja (oko 100 kn) svima pak poručuje da si prava ovisnica o modi.


S FOTOGRAFIJOM

Baš je fora nositi majicu s fotkom! Možeš izabrati motiv koji ti se jednostavno najviše sviđa, a može slati i neku poruku.


Na primjer, ova prva (Fishbone Sister, oko 150 kn) poručuje da si  prava rokerica i obožavaš živu svirku, a zadnja da obožavaš cipele (Vero Moda, oko 130 kn). Fora je i ova sa cool naočalama (Fishbone Sister, oko 90 kn) ili treća, veselog duha sa šarenim balonima (Tally Weijl, oko 100 kn).


S LJETNIM PRINTOM

Dolazi ljeto i ti ga želiš dočekati noseći majicu sa veselim printom baš u tom điru.


Ova slatka sa palmicama je iz H&M-a (34,90 kn), a i zelena s motivom iz prašume je također od tamo (69,90kn). Flamingosi i palme s pozdravom iz sunčanog Miami-a osvajaju pak na majici iz Tally Weijla (oko 50 kn).

SA CRTEŽOM

Tko bi odolio ovim preslatkim crtežima? Bili oni u stilu grafita ili preslatkih životinja, jednostavno su neodoljivi, zar ne?


Na primjer, ovaj sa mišicom balerinom je sladak kao šećer (Tally Weijl, oko 60 kn), a onaj brenda Vans (iz dućana Shoe Be Do, 229kn) je pravo umjetničko djelo.


Oduševljeni smo i kulerskim majicama iz Tally Weijla (oko 90 kn) koje nas podsjećaju na zabavno crtanje po bilježnicama koje svi radimo na dosadnim školskim satima.

Jasna Rausavljević

majica top print moda trend