Slika nije pronađena

Supermodel i modna ikona Bella Hadid poznata je po tome što voli eksperimentirati svojim izgledom jer često mijenja stil oblačenja, način šminkanja i frizure. Upravo je jedna njena frizura postala toliko popularna da ju kopiraju i mnoge druge zvijezde poput Kylie Jenner, a mi vam pokazujemo kako i vi možete postići isti stil frizure bez puno truda. 

Bella Hadid uvijek se rado vraća stilu devedesetih koji trenutno vlada scenom; gledajući njen profil na Instagramu lako bismo mogli zaključiti kako polovicu njenog ormara čine retro komadi poput sunčanih naočala u boji, ribičkih šešira i traperica mom fita. No, najviše pažnje uvijek privlače njene frizure, a Bella je jednu frizuru toliko popularizirala da je čak dobila ime po njoj. Riječ je o visokom repu koji sa zalizanim šiškama i uvojcima koji daje retro štih svakoj odjevnoj kombinaciji.


Kako biste i vi napravili ovu frizuru kod kuće, prvo morate napraviti razdjeljak na onu stranu na koju želite da vam idu šiške. Zatim odvojite taj dio, a od ostatka kose četkom za zaglađivanje napravite čvrsti visoki rep. Nakon toga, šiške koje ste odvojili zagladite uz glavu i pričvrstite ukosnicama uz potiljak. Za ovu frizuru bilo bi poželjno da su vam šiške malo duže, no i kraće šiške možete zalizati koristeći gel ili lak za kosu. Za kraj, peglom ili figarom uvijte vrhove kose prema van i po potrebi natapirajte rep kako biste dodali volumen. Iz repa također možete izvući pramen i omotati ga oko gumice za kosu kako se ona ne bi vidjela ili možete staviti ekstra veliku gumicu za kosu kako bi vam frizura izgledala baš kao iz devedesetih. Možete se poigrati ovim stilom frizure i napraviti polurep, koji je također postao jako popularan na društvenim mrežama.


Ova je frizura idealna za dugu i poludugu kosu, posebice za one dane kada vam je kosa beživotna ili masna. Video tutorial kako na jednostavan način napraviti ovaj rep pogledajte ovdje.


M.B.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Youtube

Pogledajte još:

Bella Hadid vraća u modu ove godine 3 trenda za koja smo se nadali da ih više nikada nećemo vidjeti

Za zavodljiv pogled ispod obrva: Izgledaj kao Bella i Kendall uz ovaj make up trik - potrebna ti je i britvica
 
Pramenovi se ovog proljeća neće nositi na isti način kao i prije – izokrenuti trend u bojanju kose je hit

Rep Frizura tutorial bella hadid instagram

Još vijesti