Slika nije pronađena

Jeste li znali koja je najjača boja u modnoj industriji? Crvena! Ona je široko prihvaćena i poželjna, boja koja dobro pristaje svim tonovima kože, a i samo malo crvene u svakodnevnom modnom izričaju može učiniti čuda!

Crvena može biti iskorištena na razne načine – kao kompletni outfit ili kao začin, šlag na torti. No, koji god način izabrali, jedno je sigurno – ona je glamurozna i jaka! Kako je ukomponirati u svoj izgled i ormar?

Ruž za usne

Najbrži način pomoću kojeg se crvena boja može dodati svom izgledu te ga tako začiniti skriva se u malenim, raznobojnim tubama – ruževima za usne. S crvenim ružem za usne ne možete nikada pogriješiti. Da ne duljimo, Gwyneth Paltrow jednom je prilikom to lijepo sročila na ovaj način: 'Ljepota je za mene kada vam je lijepo u vlastitoj koži. To, ili kad razvalim s ekstra crvenim ružem za usne!'


Lak za nokte

Crveni ruž za usne može biti u nekoliko različitih nijansi, a može biti kombiniran i s drugim bojama lakova za nokte u svojevrsnim malim umjetničkim djelima na noktima.  Crvena boja na noktima može biti veoma raznolika, a najbolji dio je što dobro pristaje baš svim dobnim skupinama.


Torbica

Crvena torbica je 'must have' jednako kao što se kaže da svaki ženski ormar treba imati 'malu crnu haljinu'. Crvenom torbicom lako se povezuju različiti elementi vaše garderobe, ona je dio, dodatak zbog kojeg će se za vama okretati glave.


Haljina

Iako je 'mala crna haljina', koju smo već spomenuli, na neki način urbani modni mit koji se lako prenosi od usta do usta, mnogi će reći da bi cijelu priču trebalo malo zaokrenuti i reći – svaka djevojka i žena trebala bi u ormaru imati manju ili veću CRVENU haljinu.  Nijansu crvene treba prilagoditi svom tonu kože, ali sasvim je izvjesno da ćete u njoj izgledati ekstra glamurozno. 


Nakit

Dovoljan je samo jedan komad nakita u crvenoj boji kako biste dodali glamuroznost i živost svom izgledu. Primjerice, naušnice s crvenim kamenčićima ili ogrlica s raskošnim cvjetovima u crvenoj boji. Modulacija na temu je mnogo, samo je na vama da izaberete.


Obuća

Bez obzira volite li visoke pete ili pak balerinke sa sasvim ravnim đonom,  crvena obuća je investicija koju nikada nećete zažaliti. Ako ste primjerice često obučeni jednolično i u tamnijim bojama odjeće, obuća crvene boje uvijek će osvježiti i razveseliti cjelokupni dojam.


Kosa

Crvenokose djevojke uvijek privlače pozornost, ali i ako se ne želite bojati, a nemate prirodnu crvenu kosu, možete se počastiti ukrasima za kosu u crvenim nijansama, primjerice ukosnicama, trakicama, rajfovima…


Dakle, jedno je sigurno – mnogo je načina da unesete crvenu boju u vaš outfit. Ona daje glamuroznost i stil te dok druge boje ulaze i izlaze u modu svake godine, crvena je – svevremenska!

N.LJ.J.
Foto: Polyvore.com

crvena moda trend stil