Galerija proljetne manikure Proljetne manikure - 1 Proljetne manikure - 2 +6 Proljetne manikure - 3

I kalendarski je došlo proljeće, a i vrijeme se prebacilo u pravi proljetni mood. Polako je sve toplije i izvlačimo proljetnu garderobu, a neka i tvoji nokti prate tu tematiku. Donosimo ti nekoliko kul prijedloga kako nalakirati nokte za proljeće.

Nakon dugog i hladnog razdoblja zime i jeseni svi jedva čekamo malo sunca i temperature iznad 10 stupnjeva. Čini se da je takvo vrijeme sada došlo i da možemo uživati u hodanju bez 100 slojeva odjeće. Da stavimo točku na 'i' i budemo u totalnom proljetnom izdanju, bacamo se i na potragu za nekom slatkom, šarenom i veselom proljetnom manikurom. Pronašli smo nekoliko njih koje su nas apsolutno osvojile, a pošto ih ne možemo sve staviti na svoje nokte, dijelimo prijedloge s tobom! Ovi su svi nokti toliko slatki! Vrijeme je da crne i smeđe nijanse lakova ostaviš po strani. Pogledaj fotogaleriju, sigurno ćeš između ovih 9 pronaći i neku za sebe!

Koje slavne osobe zarađuju najviše na Instagramu? Kraljica Instagrama Kylie Jenner je tek na 4. mjestu +0 kylie jenner i selena gomez

 

 

nokti manikura proljetni nokti ideje inspiracija

Još vijesti