Slika nije pronađena

Za traperice u tvom ormaru, sigurni smo, uvijek ima mjesta, a ako ti tvoj omiljeni par već izgleda pomalo dosadno, predlažemo ti da postaneš kreatorica na jedan dan i svojim omiljenim trapkama udahneš posve novi život.

Osim raznih aplikacija koje možeš upotrijebiti tu su i neodoljivi kamenčići, koje možeš lako pričvrstiti na traperice te u samo par koraka dobiti posve novi look.Potrebno ti je:

  1. Traperice
  2. Kamenčići koje možeš nabaviti u hobi dućanima
  3. Ljepilo za tekstil
  4. Glačalo

Traperice dobro izglačaj i stavi na ravnu površinu. Potom na njih rasporedi kamenčiće po svojoj vlastitoj ideji. Na kamenčić kapni malo ljepila te ga pritisni na traperice. Ako su oni jako sitni, možeš upotrijebiti i štapiće za uši, koje umoči u ljepilo te potom dobro premaži pozadinu kamenčića.

Obavezno upotrijebi lijepilo za tekstil koje može podnijeti strojno pranje i koje će dobro pričvrstiti tvoje kamenčiće, a možeš ga nabaviti u hobby dućanima te svim većim i bolje opskrbljenim centrima.

Ovaj postupak je zaista jednostavan, a stil i boja kamenčića prepušteni su isključivo tvojoj inspiraciji i naravno, mašti! Let's get to work!

Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

Traperice Uradi sama