Slika nije pronađena

Sunce je izašlo, nebo je plavo, ptičice cvrkuću: miriše na proljeće. Došlo je vrijeme da čizme, koje smo u prosincu obožavale, spremimo na proljetno-ljetni san i na noge navučemo tenisice!

Pored cipela sto vrsta, sandala, japanki, natikača i čizama, moramo priznati da tenisice imaju posebnu čar. Osim što su udobne i lake, mogu se nositi svakodnevno i kombinirati s hrpom stvari. Malo smo njuškali po dućanima, malo po internetu i donijeli vam pregled najboljih tenisica za ovo proljeće!

 

Vjerojatno nema osobe koje na zna za planetarno popularne Vansice! Jednostavne, platnene tenisice u početku su bile popularne među skejterima i surferima, ali ubrzo su prerasle sve okvire. Ova ulična interpretacija visoke mode posebno je popularna među mladima jer se može super isfurati na svaki komad robe; bilo da je riječ o trapkama, suknjici ili tajicama.


Prve asocijacije uz starke su koncerti, druženje, ljeto, frendovi, zabava, tulumi – možda ih zato ljudi tako vole? U svakom slučaju riječ je o tenama koje nikada ne izlaze iz mode. Pašu na sve; bijele se mogu isfurati u nekim malo elegantnijim kombinacijama, dok su crvene totalni punk. Obožavamo ih!
Hrvatski proizvod na koji smo jako ponosni – Startasice! Osim što su super lagane i kao stvorene za proljetne dane, nešto su povoljnije od ostalih tenisica pa ćete za ove krasotice morati izdvojiti manje love.
A kako biste osim za nedjeljne šetnje bili spremni i za trčanje ili pentranje po Sljemenu, pobrinuo se Nike. Lijepe, kvalitetne i udobne, a još brinu i o našem stopalu – to mogu samo nikeice!

Što biste vi izabrali od ovoga?

I.N.

tenisice za proljeće

Još vijesti