Slika nije pronađena

Teškom mukom moramo priznati sami sebi da je ljeto pri kraju i da uskoro moramo pospremiti japanke i sandale i natikače i da s najviših polica moramo izvaditi veste i tenke i čizmice za kišu. Naravno neki se vesele, a nekima je samo u glavi – fuj.

Sad kad smo se pomirili s činjenicom da je jesen pred vratima, vrijeme je za shopping i pripremu odjeće i obuće za novu sezonu. Ovo je 'must have'. Naravno da nećeš sad otići u dućan i kupiti sve odjednom, ali ovo su cipele u koje se svakako isplati uložiti.

1. Tenke – većina ekipe slaže se u tome da treba imati jedan klasičan par Conversica, pa makar to bile najobičnije bijele Starke.

Objavu dijeli Converse (@converse)


2. Kvalitetne sandale
- iako je ljeto pri kraju, u dobre sandale se uvijek isplati uložiti. Za razliku od onih koje služe samo za jednu sezonu, Birkenstockice traju godinama. Pitaj bilo koga tko ih ima.

3. 'Fine cipele'– trebaju ti i jedne, kako bi tvoja mama rekla, 'fine' cipele. A oksfordice su upravo takve.

4. Čizmice za jesen – znaš ono jesensko vrijeme kad nije jako hladno, ali pada kiša. E trebaju ti jedne takve čizmice 'za svaki dan'.

5. Čizme -  najčešće se ekipa odlučuje uložiti u Timberlandice, ali ima i hrpa drugih opcija. U svakom slučaju – kad padne snijeg ovakav tip je MUST.

Objavu dijeli Timberland (@timberland)


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Manekenke savjetuju – 10 modnih zapovijedi koje sve cure moraju znati

5 cool ideja – kombinacije u kojima ćeš zablistati prvi dan škole

Nikad nemaš para i mrziš kad je netko obučen kao ti – problemi koje imaju cure koje su uvijek u trendu

cipele jesen čizma

Još vijesti