Slika nije pronađena

Sve mi tražimo svoj stil kroz život. U školi možemo dobiti puno inspiracije na velikim odmorima, škola je prava modna pista. Ali tko kaže da trebamo imati neki određeni stil? Isprobavajte ih sve. Darkerski, šminkerski, sportski, casual, alternativni, hipsterski… Zabavni su svi!

Ovaj put smo vam pripremili tri outfita koje bi svakako trebali isprobati:

1. Šminkerica sa stilom


Haljinica boja masline se na prvu čini teško iskombinirati. Ali uz pažljivo odabrane komade i detalje, fenomenalno diže kombinaciju. Pazite da haljnica nije prekratka kako vam ne bi zvali roditelje u školu. Zato uvijek odaberite onu do malo iznad koljena. Sa smeđim čizmama i šalom razbijamo dosadu jedne boje. A nakit je pravi šlag na tortu - oko vrata stavite ogrlicu sovu koja predstavlja mudrost. Tko zna, možda vam ona donese sreću na ispitu.

2. Casual girl


Sako u boji je pun pogodak. Od svake obične kombinacije napravi to da se svi okreću za vama. Sa žutom bojom ne možete pogriješiti. Ispod njega obucite traperice, običnu bijelu majicu i cijelu kombinaciju začinite sa bogatom ogrlicom. Ako ste upravo nju izabrale, onda vam ne treba drugi detalj osim decentnog sata kako ne biste zakasnili na sat.

3. Sportski đir


Trenirka je ipak možda “too much“ za profesore. Nju je ipak dobro ostaviti za kavu u kvartu. Ali ako iskombinirate gornji dio trenirke sa trapericama, neće biti problema. U tenisicama je puno lakše izgurati dosadnih 7 sati u školi, a kao modni detalj na glavu nabacite vunenu kapu s natpisom. Samo ju nemojte zaboraviti skinuti na satu. Da, znamo da su i na to profesori alergični. Ne razumiju da nam je ona spas za 'Bad hair day'.

M.Z.

Pročitajte još i...

S.O.S. - Bad hair day? Ima spasa!

Jednostavan make up za školu koji ne smijete propustiti

Video: Četiri brze frizure za školu

šminkerica sportski stil casual kombinacije odjeća Škola

Još vijesti