Slika nije pronađena

Ona je samo željela financijski pomoći svojoj obitelji, a onda je postala kraljica YouTubea – ima preko 4 i pol milijuna followera i ugovore s kozmetičkim tvrtkama. Nije li to pravi američki san?

Prije 8 godina, kada je bila na prvoj godini fakulteta, profesor im je uručio MacBook Pro. Ona je odlučila snimiti filmić u trajanju od 7 minuta u kojem je savjetovala o 'prirodnom šminkanju' ne znajući da će joj taj video promijeniti život. Iznenadila se kada je za nekoliko dana shvatila da je njezin video pogledan čak 40 000 puta. I tako je odlučila nastaviti.

Michelle je imala sve samo ne lako djetinjstvo; otac je bio kockar zbog čijih su se dugova često morali seliti, dok ih u konačnici nije napustio. Njena majka tada se preudala, no očuh je ubrzo postao grub i oštar pa su ona, brat i polusestra i mama odlučili pronaći novo mjesto za život, daleko od njega.

Tada su živjeli vrlo skromno; nisu imali čak ni za namještaj nego su spavali na podu. Nakon što im je ostatak obitelji skupio novac za krevete, njena majka je odlučila radije platiti njen studij jer je vjerovala u nju. Kada je krenula na fakultet, Michelle je snimila svoj prvi video, a ostalo je povijest.

Prije 2 godine YouTube joj je ponudio milijun dolara da snimi 20 sati video materijala, a ubrzo je stigla i ponuda iz L'Oreala kojom je potpuno financijski zbrinula obitelj.

Michelle se ne žali na težak život. 'Da sam imala normalno djetinjstvo sada bi vjerojatno negdje mirno živjela radeći kao ilustrator dječjih knjiga. No moj život nije bio savršen i gledajte gdje se danas nalazim' izjavila je poznata beauty vlogerica.

LookTV na portalu Teen385

I Teen385 svoju modnu blogericu ima! U rubrici LookTV naša blogerica Maša svaki tjedan snima za vas i objavljuje savjete za šminkanje, frizure, modu, kozmetiku i još puno toga.

U nastavku pogledajte neke od najnovijih Mašinih videa:

> Jednostavna pundža - evo kako ju napraviti u par minuta

> Trikovi za guste i dugačke trepavice

> Kako vizualno napraviti dugački rep? Isprobajte!

> S.O.S. - Bad hair day? Ima spasa!

Foto: Twitter
I.N.

beauty blogerica

Još vijesti