Slika nije pronađena

Recenzije proizvoda možeš naći na najrazličitije načine, a jedan od trenutno najpopularnijih i najboljih načina je da baciš oko na TikTok. Cure stavljaju svoje oduševljenje ili razočarenje različitim proizvodima za šminkanje i njegu kožu.

Uvijek smo za isticanje očiju, pogotovo kada su u pitanju trikovi koji će pomoći da nam boja dolazi više do izražaja. Trenutno trenda jedan trik za sve cure koje imaju zelene oči. Umjesto da koristiš običnu maskaru koju si koristila do sada, jedna korisnica na TikToku preporučuje da malo promijeniš svoju rutinu šminkanja i umjesto crne maskare uzmeš tamno ljubičastu maskaru. Mogu ju isprobati svi, ali cure sa zelenim očima su te koje će vidjeti najbolju razliku. Njoj je ovaj trik otkrila starija sestra, a ona ga je odlučila podijeliti dalje.

@gabrielletravaglia

GREEN EYED PEOPLE!!!!!! thanks to my big sister for showing me this. xoxoxoxo ##HeinzHalloween ##InteriorDesign ##InteriorDesign ##makeup

original sound - gabs

U videu ona koristi L'Orealovu maskaru u ljubičastoj boji, ali ti se možeš poslužiti s bilo kojom koju nađeš. Uz svoju je objavu napisala: 'Ako imaš zelene oči, moraš prestati raditi što god radiš i početi koristiti ljubičastu maskaru'. Super s njom je to što na prvu ni ne možeš primijetiti da nije crna, jer trepavice će ti izgledati tamno, ali primijetit ćeš da ti oči izgledaju zelenije. Ova je cura otkrila da su to i drugi počeli primjećivati i davati joj komplimente za boju očiju. Isprobale su i druge zelenooke djevojke i sve su se složile oko dvije stvari: gotovo se ni ne primjećuje da su im trepavice druge boje jer i dalje izgledaju tamno kao i s crnom maskarom i oči im izgledaju zelenije, tj. zelena je boja izraženija nego s običnom maskarom.

Pogledajte još:

Je li ovo najčudnija torbica IKAD? Cijena joj je ludo visoka, a izgleda kao nešto što ne znamo gdje bi nosili

Kako do punije i dulje kose? TikTokeri su poludjeli za ovim serumom za rast kose - pokazuju svoje wow rezultate

Maska za kosu koja se bez problema može nazvati maskom godine: Uvijek je rasprodana i svi ju hvale!

šminka trik u šminkanju maskara maskara za zelene oči zelene oči tiktok

Još vijesti