Slika nije pronađena

U potrazi za novim parfemom ova ti mala top lista može pomoći. Ova su tri parfema tijekom 2020. godine bila posebno zanimljiva ljudima, toliko da su ih najviše googlali. Po tome su dobili titulu najpopularnijih.

Godina je bila takva da se nije nigdje previše moglo ići, a taj se trend nastavlja i u ovoj novoj godini. Pa ipak, u onim rijetkim situacijama kada ipak negdje idemo, volimo ostaviti trag – svojim parfemom. Iako je prodaja parfema pala, i dalje su se neki izdvojili kao favoriti. Radi se o kultnim mirisima koji su popularni već godinama, a taj se trend nastavio i 2020. Online prodavač parfema iz Velike Britanije Fragrence Direct analizirao je Google pretraživač u posljednjih 12 mjeseci, sakupljajući podatke iz preko 100 država svijeta, sve kako bi pronašli koji su po mišljenjima ljudi, najbolji parfemi. Svoju top listu od najpopularnijih, složili su po tome koliko je neki parfem puta bio googlan. Tako su dobili 5 najviše spominjanih, a prvi na listi bio je googlan gotovo milijun puta!

Tih top 5 izgleda ovako:

1.Estée Lauder, Estée – 962,710 puta googlan
2.Versace, Eros Pour Femme – 281,270 puta googlan
3.Carolina Herrera, Good Girl – 186,180 puta googlan
4.Marc Jacobs, Daisy – 168,240 puta googlan
5.Davidoff, Cool Water – 134,990 puta googlan

Ovo je pokazalo da se ljudi, kada su u pitanju parfemi, radije drže onih koji postoje već neko vrijeme i koji su poznati i kultni, dok one novije ne preferiraju ipak toliko.

Pogledajte još:

Modni trendovi koji će vladati 2021. godinom – ovo su uzorci i odjevni komadi koji će biti IN

Ove će dvije boje vladati 2021. godinom – bit će IN u svemu, od mode do uređenja interijera

Već se zna koje su HIT frizure 2021. godine! Ovo je njih 6 koje će biti najpopularnije

parfem top lista 2020. parfemi 2020. najpopularniji parfemi

Još vijesti