Slika nije pronađena
Danas svi žele biti Influenceri. Postati poznat na društvenim medijima vodi k brzoj slavi i velikom bogatstvu. Ali hoće li potrajati? I još važnije, jesmo li sigurni da Influenceri vjeruju u ono što promoviraju?

 

Imajući to na umu, Diesel se fokusirao na klišeje društvenih medija naglašavajući gdje je stvarna moć: u rukama i feedu sljedbenika. Diesel ne osuđuje Influencere – nego  gleda fenomen društvenih medija kroz drugačije povećalo.

 

 
 
U skladu s pravilom kršenja pravila, Diesel je osmislio kampanju s Influencerima koji s dozom samoironije prikazuju Instagram život.
 
Jennifer Grace @thenativefox, Kristen Crawley @kristennoelcrawley, blizanke @amixxamiaya i @ayaxxamiaya, Elias Riadi @eliasriadi i Bloody Osiris @bloodyosiris, prepoznali su pretjerivanje u svojem virtualnom životu – i svi su ok s malo šale na vlastiti račun. Možemo vidjeti nekoliko epizoda Insta poznatih ljudi u neprimjerenim ili nezgodnim situacijama – a nakon toga slijedi isječak o običnim ljudima koji žive opuštene živote i zabavljaju se u svojim Diesel trapericama.
 

 

 

 
Sveukupni kreativni koncept i izvedbu kampanje potpisuje Publicis Italy.
 
Sponzorirani članak

Moda trendovi diesel

Još vijesti