Slika nije pronađena

Ipak, sigurno si se barem u jednom trenu zapitala kako  se u tom razdoblju oblačila tvoja mama, tvoje sestre, sestrične... Sve što ćemo reći je da je grozno kako ti se i čini!

Donosimo ti top 4 modnih hitova dvijetisućitih godina!

1. Ispeglana, ali nakovrčana kosa?

I dok je u devedesetima in bila ravna ispeglana kosa, sa što manje volumena, u prošlom desetljeću se volumen vratio u modu, doduše drugačiji nego ikad prije. Futurističke frizure, mnoštvo pletenica, i zig zag uzorak na kosi, bili su čim poželjnije. Kada sada gledamo ove slike, izgleda nam kao da su maškare trajale deset godina.
2. Emo stil

Ako nisi bila jedna od onih koje su bile obučene od glave do pete u rozo, onda ti je idol bila Avril Lavigne. Rock princeza svijetle puti i plavih oči, kombinirala je tada nespojivo: ružičaste boje i hardcore odjevne predmete: od kožnih narukvica i ogrlica, pa do znojnika za ruku i kravata oko vrata, bilo je tu svega. Svakako neizostavan odjevni predmet je bila kratka karirana suknjica. Još ako je imala ružičaste tonove, a ne klasične crne, bila si na konju!


3. Nevidljive obrve i plavo sjenilo

Sada se plavo sjenilo polako vraća u modu i čak nemamo ništa protiv toga, ali što se tiče tankih obrva – NIKAD VIŠE! To je trend koji zaista krenuo još u devedesetima, kada su si svi pretjerano počupali obrve, pa ih neki ni dan danas nisu uspjeli dovoljno pustiti da narastu. U svakom slučaju, velika razlika s obzirom na današnje guste, tamne i dobro definirane obrve!4. Hlače niskog struka i crop topovi

Danas svi nosimo visoki struk jer znamo da je to upravo ono što laska svakoj figuri: vizualno produljuje noge, a ako imaš trbuščić, i to lijepo sakrije. Prije deset godina se to nije nosilo tako, već su se nosile ultra niske traperice, pa su neke cure znale staviti i tange i pustiti da vire iz traperice, a ono što je činilo kombinaciju posebno zanimljivom su bile kratke majice. Naravno, ako si imala još i piercing koji je dodatno naglašavao tvoj trbuh, bila si glavna!Za sam kraj, donosimo ti  'starter pack', u kojem ćeš naći sve što ti je potrebno za rekreirati look svake it djevojke iz doba 'Mean Girls'!

   Što misliš o ovakvoj modi? Bi li i ti to nosila?

Foto: Pinterest

A.Š.

Pročitaj još:

OMG Zar je ovo moda – svi se pitaju što je to Bella Hadid stavila na sebe?

'Češka moda' došla u Hrvatsku - ima li netko hrabar tko bi ovo nosio?

OMG Kuda ide moda - kako vam se sviđaju ove trapke ili hlače?

Moda dvijetisućite

Još vijesti