Slika nije pronađena

Lanac odjeće Gap objavio je na svom Twitter profilu fotku modela u haljini pastelnih boja, a korisnici te društvene mreže su poludjeli.

'Zbilja? U kojem to svijetu žene ovako izgledaju? Možda biste trebali izbarati modele stvarnih proporcija, a ne kosture', 'Hrani li Gap svoje modele? Ova izgleda bolesno. Molim vas da sljedeći put uzmete zdravu ženu za modela' samo su neki od komentara s kojima su se susreli.

Neki od ljutitih komentatora išli su toliko daleko da su konstatirali kako Gap promovira poremećaje u prehrani te savjetovali djevojci sa slike da pojede cheeseburger.


S obzirom na negativni feedback, Gap se odlučio oglasiti: 'Naš marketing uvijek je bio usmjeren na veličanje raznolikosti među ljudima. Nakon ovakve povratne reakcije, razmislili smo i shvaćamo zašto su neki odreagirali na ovaj način. Feedback od kupaca nam je vrlo važan i mislimo da ćemo mnogo naučiti iz nastale situacije.'

Slažete li se s ljutitim korisnicima ili mislite da su pretjerali? Čini li se vama da je djevojka na slici neprikladna za ulogu modela?

Foto: Twitter

I.N.

model twitter

Još vijesti