Slika nije pronađena

Baš kao što su modni stručnjaci predviđali, u novoj 2017. godini dočekali su nas brojni trendovi. I iako smo chokere ostavili iza sebe, vratio se još jedan hit devedesetih – mrežaste čarape. Sve češće ih viđamo po ulicama grada, a kad postane toplije vjerujemo da će ih furati baš svi.

Za sada je IN nositi ih ispod poderanih traperica, ali mogu proći i u nekoj fancy kombinaciji na neku haljinu ili suknju. I dok smo mi ludi za mrežicama svih boja i veličina, naši starci nisu baš oduševljeni  - reći će da izgleda vulgarno ili da si premlada da nosiš tako nešto.

Budući da dok smo 'pod njihovim krovom' moramo ipak poštivati neka pravila, ovo su ideje kako možeš nositi mrežaste čarape, a da istovremeno izgledaš cool i pristojno.

Ako ih želiš furati u školu ili na kavu s frendicama možeš ih super iskombinirati kao cool detalj koji će lagano provirivati ispod traperica.

Ako ih planiraš obući na neki tulum ili izlazak možeš složiti neki rokerski đir, na neku haljinicu ili suknjicu (pazi da nije prekratko jer ipak su to mrežaste čarape). Možeš obući i trapke i majicu do pupka pa čarape opet samo proviruju, ali dojam je mrak.

I zapamti – manje je više. Ponekad je detalj ili samo malo gole kože dovoljno da pokažeš svoju zavodljivu stranu i ne pošalješ krivu poruku. Foto: Instagram


I.I.

Pročitajte još:

90-tih su cure obožavale ovu frizuru, a sada je opet IN - hoćeš je isprobati?

Zaboravi na tetovaže ili piercing - trend zbog kojeg bi roditelji mogli poludjeti!

OMG Ovo su najčudniji beauty trendovi za 2017. godinu

trend čarape mrežaste čarape

Još vijesti