Slika nije pronađena

Ako već neko vrijeme nisi promijenila frizuru, razmišljaš o tome, ali nikako da se odlučiš koju  odabrati – ošišati li se, promijeniti boju kose ili oboje, pogledaj ove trendove i možda pronađeš svoju buduću frizuru.

Ljeto i osunčana kosa su polako otišli u prošlost, kako dolazi zima tako kosa postaje dosadnija, ali to ne mora biti i tvoja. Iako je u zraku više vlage, svako malo pada kiša, a možda uskoro i snijeg, ne moraš kosu samo ugurati pod kapu i čekati toplija vremena. Odaberi neku od kul frizura koje će nositi ove zime i zablistaj u novom svjetlu. Ako želiš izgledati trendi, ovo su frizure koje možeš uzeti u obzir kada ćeš ići kod frizera.

Moderna 'ošišana na zdjelu' verzija


Frizura koju roditelji vole raditi djeci kada su mala ćeš ove zime stvarno i htjeti. Popularno nazvana frizura ošišana na zdjelu jer izgleda kao da ti je netko stavio zdjelu na glavu i samo rezao kosu uz rub, ne zvuči kao nešto što bi htjeli na glavi. Ali ova nova, malo poboljšana verzija, bi te mogla oduševiti ako tražiš ideju za kraćom frizurom. Jednostavna je, zabavna i hrabra, da ne spominjemo da ju i celebovi vole. Na Charlize Theron izgleda super, a furala ju je neko vrijeme i Rihanna. Kao i svaku, i ovu frizuru možeš prilagoditi sebi i napraviti je na 1000 različitih načina.


Ove se zime nose i šiške. I to ne bilo kakve šiške, nego malo duže i razdijeljene po sredini, pa izgledaju kao mali 'zastorčići' na svakoj strani tvog lica. Ova je frizura kao stvorena za zimsko vrijeme jer ti ju kapa neće pokvariti. Šiške su inače problematične iz hrpe razloga – super su kratko vrijeme, ali onda kada počnu rasti ne znaš gdje bi s njima, počnu ići u oči, smetaju na čelu onim curama koje imaju masniju kožu... ali ne i ove šiške. Nisu tipično kratke, već su od početka malo duže pa nećeš zapeti u onom čudnom razdoblju kada su ni tu ni tamo, a neće ti ni smetati na čelu jer se nose na stranu.

Šiške zastori


Puno slojeva


Frizura koju će birati svi oni kojima je kosa obješena, mrtva i bez volumena. Ove će se zime nositi slojevi odjeće, ali i slojevi na kosi. Ovo će biti veliki trend kako predviđaju modni eksperti, pogotovo na glavama djevojaka s kovrčavom kosom. Nosit će se frizure s malo više i posebno kratkim slojevima kose kako bi i u zimskim mjesecima izgledalo kao da imaš više volumena nego što imaš. Ima smisla.


I dok će djevojke s kovrčama nositi slojeve, djevojke koje imaju dugu ili poludugu kosu ove zime nose ravno ošišane frizure. Nema slojeva i stepenastih frizura, samo savršeno ravno odrezani vrhovi. Ova će frizura izgledati posebno dramatično na onima koji imaju jako dugu kosu. Kada po zimi nosiš kapu i šal, jedini dio frizure koji ti se vidi su vrhovi – zato je na njima poseban naglasak. Ove zime želiš da oni izgledaju jednostavno, puno, geometrijski ravno i zdravo.

Trend za one s dugom ravnom kosom – ravno odrezana


Full kratka pixie frizura


Najbolji način za izbjeći probleme s kosom preko zime je odabir pixie frizure. Kratka kosa neće ti stvarati puno problema, ali to ne znači da ćeš se ujutro samo moći ustati iz kreveta i krenuti u školu, morat ćeš se i oko nje mrvicu potruditi. Iako se zima i kratka kosa ne čine kao najbolja kombinacija, pixie će izgledati odlično na zimske odjevne kombinacije, a u fokus će ti posebno dolaziti i make up, pogotovo usne – zato uz ovakvu frizuru nabaci kul boju ruža i imaš wow stajling. Ako si dovoljno hrabra, možeš i svoju pixie ofarbati u neku kul pastelnu boju.


Foto: Freepik/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Pobijedi vlagu i kišu! Ove će ti tri frizure ostati postojane i u najgorim uvjetima

Sedam cool frizura za školske klupe – samo jedna minuta bit će ti dovoljna!

Vrijeme je za promjene! Evo kakvu frizuru trebaš isprobati s obzirom na svoj horoskopski znak

trendovi zima Frizure stilovi što se nosi

Još vijesti