Pismo torbica

Male večernje pismo torbice najčešće nemaju remen pa da ih možemo prebaciti preko ramena, nego ih nosimo u ruci, stavimo pod ruku… i to nije najpraktičnije rješenje jer pomalo tako smeta. Jedan je dizajner sada na modnoj pisti predstavio svoj način nošenja takve torbice – čudan je i dalje nije najpraktičniji, ali mogao bi postati popularan.

Nekada bi nam tako dobro došlo da imamo još jednu ruku! Kada imamo tisuću stvari u njima, od torbice, pića, mobitela do tko zna čega, i onda nam još treba ruka da otvorimo vrata, nekoga pozdravimo… Puno cura voli nositi male i elegantne pismo torbice kada ide na neko fensi događanje ili samo kada ide na dejt, a najveći problem s njima je taj što ih ne možemo staviti preko ramena, nego ih baš moramo nositi u ruci. Na svojoj posljednjoj modnoj reviji u Parizu, poznati dizajner Saint Laurent pokazao je kakvu on ideju ima za nošenje ovakvih torbica – da ju se stavi za pojas hlača ili suknje.

Embed from Getty Images

Je li ovo bolje nego držati ju u ruci? Ni da ni ne. Izgleda čudno, ali barem bi ti ovako ruke bile slobodne. Modne revije budu glavna mjesta gdje se određuju trendovi za nove sezone, a pogotovo kada neki poznati dizajner, poput ovoga, napravi nešto drugačije. Na prvu izgleda smiješno i ne baš praktično, ali kada si na rubu živaca jer ti smeta torbica i ne znaš gdje bi s njom, a ne želiš ju ostaviti negdje sa strane, ovo može biti dobro rješenje. Ako je approvao Saint Laurent, onda nema razloga da sumnjamo u to. Ipak je on modni dizajner.

Embed from Getty Images

Ako ti ide uz outfit, zašto ne isprobati, pogotovo ako imaš stvarno malu torbicu u kojoj nemaš previše stvari. Sigurno neće biti primjenjivo na sve situacije baš uvijek, ali kada je moguće, iskoristi ovo kao inspiraciju i napravi isto. Možda čak postane i popularno ovako nositi torbice od sada.

Pogledajte još:

Nose se slojevito poslagane ogrlice – a kako ovo napraviti od onih koje su iste dužine? Ima način!

Mango ima torbu za kojom su svi ludi: Ide uz sve kombinacije i izgleda kao jedna dizajnerska

Kakve će se cipele nositi ove jeseni, a kakve su out? 4 modela koje nitko više ne želi i 3 koja se nose

Saint Laurent pismo torbica nošenje male torbice

Još vijesti