Slika nije pronađena

Imaš problema s masnim sjajem i nesavršenostima? Ako su miteseri, prištići i masni sjaj dio tvojih svakodnevnih problema i ne znaš kako ih se riješiti, onda je ovaj tekst napisan za tebe.

U godinama si u kojima je česta pojava raznih nesavršenosti na koži lica koje ti smetaju i utječu na tvoje samopouzdanje. Tvojoj koži potrebna je posebna njega kako bi se borila protiv ovih nesavršenosti i uspješno ih se oslobodila. Ključno je redovito čišćenje lica, koje bi ti trebalo postati rutina, ako do sada već nije.

Reci 'da' čistoj koži, matiranom tenu i zdravom izgledu uz Pure Active 3 u 1 koji možeš upotrebljavati na tri načina.

Isprobaj Pure Active  3 u 1 u sve tri njegove primjene:

1. Gel za čišćenje

Obogaćen je cinkom, sastojkom koji je poznat po reguliranju masnoće kože, intenzivno čisti i uklanja nečistoće. Upotrebljava se svako jutro prije nanošenja hidratantne kreme.

2. Piling

Pure Active 3 u 1 sadrži kamen plavac koji redovitim pilingom na prirodan način čisti pore i uklanja mrtve stanice kože. Možeš ga upotrebljavati svakodnevno.

3. Maska

Obogaćena je bijelom glinom koja svojim umirujućim svojstvima pomaže u matiranju kože. Uporaba maske preporučuje se dva do tri puta tjedno.

Tvoja koža može uvijek biti čista i svježa uz Pure Active 3 u 1.POSTANI ZVIJEZDA MAGAZINA

Sudjeluj u Garnier nagradnoj igri do 14. 10., zaviri u život zvijezda i osvoji profesionalno fotografiranje! Upoznaj Dušana Šarenca, novog Garnier ambasadora za Pure Active 3 u 1 i smiješite se zajedno sa stranica tvog omiljenog OK-a magazina!

Vrlo je jednostavno: postavi selfie sa svojim proizvodom Pure Active 3 u 1 na web stranicu www.čistakoža.hr i možda upravo ti postaneš zvijezda OK-a! Redovito prati Garnier Facebook stranicu i saznaj sve detalje.

Sponzorirani članak

koža garnier

Još vijesti