Slika nije pronađena

Ne zna bi li se smijala jer izgleda tako komično ili bi plakala jer je zapela s ovakvim obrvama. Podijelila je video nakon laminacije obrva koja je otišla malo u pogrešnom smjeru. Sigurno nije htjela Mr. Bean obrve. Evo zašto treba paziti gdje ideš raditi beauty zahvate.

Ova je cura naučila na teži način da nije pametno otići baš bilo gdje na beauty zahvate, jer postoji mogućnost da će sve otići jako u krivu. Morala je sa svima podijeliti video nakon što se odlučila otići na laminaciju obrva. Vidjela je da to svi rade, pa je išla probati i ona. Mislila je da će izgledati baš kul, ali…kada se na kraju vidjela, nije znala bi li se smijala sama sebi ili bi plakala od muke. I kada vidiš finalni rezultat, bit će ti sve jasno. Umjesto kul modernih obrva, dobila je Mr. Bean obrve.

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. ##fyp ##foryou ##foryoupage ##funny ##comedy ##laugh ##eyebrows ##gonewrong ##hadtoshare

original sound - Sarah Donnelly

Laminacija vizualno povećava obrve i čini ih punijima. U njih se tako stavlja posebni trajni gel koji pomaže da se dlačice na obrvama izravnaju i raščešljaju prema gore – i tako ostanu tjednima. Rezultat su obrve kao s reklame i nema potrebe da na njima išta radiš kada se šminkaš. Međutim, ono što je Sarah saznala na teži način je da se trebaš raspitati i pročitati recenzije salona prije nego negdje ideš na ovaj ili sličan beauty tretman. Jer nisu svi jednako kvalificirani, a i nekada se može dogoditi da to na tvom licu jednostavno ne bi izgledalo dobro, a to bi ti tete u salonu bez problema mogle (i trebale) reći.

Pogledajte još:

Kako da ti korektor traje duže? Essence je podijelio trik kako ga iskoristiti do zadnje kapljice

Čije frizure želimo kopirati? Top 10 slavnih osoba čije se frizure najviše pretražuju

Ozbiljno ovo rade?! Kako poznati dućani muljaju s veličinom odjeće - cura je pokazala primjer na Zari

Mr. Bean laminacija obrva loša realizacija

Još vijesti