Slika nije pronađena

Ove djevojke odlučile su cijelom svijetu pokazati svoju 'nesavršenost'. Biste li vi imali petlje za ovako nešto? U sklopu kampanje 'Como Confessions' ove hrabre djevojke odlučile su podijeliti svoje priče.

Jedna od njih je Cheri Lindsay koja boluje od vitiliga. To je kožna bolest uslijed koje se na pojedinim dijelovima kože gubi pigment. Ona je inače trenerica odbojke i šminku koristi kako bi ljudi mogli vidjeti dalje od njene bolesti i upoznati je kao osobu. Ovaj put otkrila je kako izgleda bez make upa. Jeste li znali da se toliko toga može skriti šminkom?

Cassandra Bankson ratovala je s prištićima i aknama u pubertetu, a ožiljci na njenom licu su trajni svjedoci tih borbi. Kada je bila mlađa, vršnjaci su je zadirkivali zbog toga, ali s vremenom je prihvatila svoje lice i pronašla posebnu snagu u svojoj nesavršenosti. Prije se šminkala kako bi prikrila svoje mane, ali sada to čini kako bi svijetu pokazala tko je zapravo.

Živimo li u svijetu gdje je potrebno koristiti šminku kako bi drugi mogli vidjeti 'dalje' od naših nesavršenosti i upoznati nas bez predrasuda?

I.N.

Provjeri još...

Vamp look? O da! Nije teško, pogledajte video!


Našminkaj frendicu: Smokey eyes


Brzo i lako: U samo 5 minuta do super frizure!


Zlatno sjenilo i crveni ruž: Isprobajte ovu savršenu kombinaciju

pristici nesavršeno lice akne