Slika nije pronađena
Prijašnja dva mirisa (That Moment i Our Moment) imala su snažnu voćnu notu, što je tipičan odabir za parfeme slavnih osoba. Pitanje je hoće li nastaviti ovu 'mirisnu tradiciju'. Šuška se ipak da bi s ovim novim mirisom mogli napraviti zaokret i ponuditi svojim obožavateljima malo zreliji miris. Osim toga, naziv parfema više nema riječ 'moment' u imenu, a i bočica je poprilično promijenjena, srećom!


Miris, koji je dobio naziv po njihovom zadnjem singlu, prvi će put svjetlo dana i polica u dućanima ugledati u Velikoj Britaniji, 20. kolovoza. Sljedeća je na redu Sjeverna Amerika gdje će u prodaju stići 25. kolovoza, a ostatak svijeta morat će se strpiti jer će polagano stizati, najkasnije do ožujka sljedeće godine.

U traileru za ovaj miris - The Vault - dečki iz One Directiona na tajnoj su misiji da se dočepaju parfema. Odjeveni u crno, bočica parfema ipak im stalno izmiče i nikako ju ne uspijevaju uhvatiti!


Hoćete li kupiti novi miris, jednom kad stigle i u naše krajeve? Jeste li već kupili koji perfem kojeg su osmislili dečki iz 1D-a?

L.B./izvor: Popdust
foto: screenshot/YouTube

one direction the vault video parfem

Još vijesti