Slika nije pronađena

Što je točno Zara mislila kada je stavljala u prodaju ove traperice, ne znamo, ali rekli bismo da nisu mislili. Jedna je djevojka dok je šetala dućanom i gledala čega ima u ponudi, naletjela na jedne od najčudnijih traperica koje smo vidjeli.

Kada god mislimo da ne može čudnije, Zara nam pokaže da može. Poznati su već po tome da imaju fejlove u dizajnima odjeće, a ovaj zadnji je možda jedan od najvećih i najsmješnijih. Hlače s poderanim dijelovima su super, pogotovo za ljeto ako ne voliš nositi kratke hlače. Ali koliko god bilo vruće, najvjerojatnije će rijetko koja cura htjeti nositi hlače poderane među nogama. Ipak ne želimo baš cijelom svijetu pokazati kakve gaćice nosimo taj dan. Ili želimo? Ako se pita Zaru, izgleda da želimo.

Kako bi pokazala da se ne radi o tvorničkoj greški na jednom modelu hlača ili da ih je netko slučajno potrgao, korisnica TikToka koja je otkrila ove hlače, @poglavica_ca, pokazala je da ih na vješalicama ima još i da ovo nisu jedine takve ili s greškom. U svijetu gdje svi hodaju polugoli i pokazuju previše, ovo možda i nije toliko čudno i vjerojatno će 'influencerice' uskočiti u njih, ali jedna normalna djevojka koja traži hlače za svaki dan će ih sigurno zaobići u širokom luku. Danas im u prodaju dolazi prva makeup kolekcija, mislimo da ćemo ipak radije kupiti to.

Pogledajte još:

Ovaj mjesec dolazi Zara šminka! Najavili su svoju prvu makeup kolekciju - evo što će sve biti u njoj

Zara u novoj kolekciji ima komad odjeće koji apsolutno nema smisla – bi li kupila ovako nešto? [FOTO]

Hlače iz Zare koje će te osramotiti! Cura podijelila što joj se dogodilo kad ih je nosila i upozorila druge

moda Traperice zara fejl