Slika nije pronađena
Onih dana kada je školska torba posebno teška, sigurno ti je palo na pamet kako bi bilo genijalno da postoji netko (ili nešto) tko umjesto tebe može `tegliti´ sve stvari zbog kojih tvoja torba teži preko 100 kila. Iako obožavaš torbe i modu te ih voliš mijenjati i kombinirati s outfitom, ponekad bi zaista bilo lakše kada ne bi morala razmišljati o njoj.

No zahvaljujući napretku tehnologije, velika je mogućnost da je tvojim mukama došao kraj i da upravo gledaš u torbu budućnosti, koja uopće nije torba već robot. #genijalnoSamo zamisli, hodaš do škole, a u stopu te slijedi tvoja torba/ robot koja izgleda upravo poput ovog.Njezino ime je Gita i ona je najslađi robot koji slijedi svog vlasnika i nosi njegove stvari. Ako joj narediš npr. `Odesi moju torbu doma´, ona će upravo to i napraviti. Može prenijeti do 18 kilograma što znači da sve tvoje knjige, oprema za tjelesni i ostale stvari stanu u nju. Kreće se brzinom 35 km/h, a puni se svakih 8 sati.

Sama pomisao na budućnost u kojoj svatko od nas, umjesto torbi, ima malog robota poput Gite nas oduševljava i jedva čekamo vidjeti hoće li (i kada) ovo zaživjeti. #držimofige

Što mislite o ovoj ideji?Foto: Piaggio Fast Forward/ Facebook/ We Heart It

S.T.R.

Kakve naočale već sad moraš nabaviti – bit će pravi hit

Jesi li više tip za starke ili vansice? Saznaj što tvoje tenke govore o tebi

Ove `IN´ majice će biti san svake Beliberice

Moda torbe robot budućnost

Još vijesti