Slika nije pronađena

Prvo su ih kreirali u Photoshopu, a potom su ih predstavili Vogueu i nakon toga su stvarno napravili par izrađen od 'ljudske kože'.


Većina ekipe je zgrožena dizajnom koji pokušava pomaknuti granice lijepog i normalnog, barem ako je suditi po reakcijama na društvenim mrežama...Prodaju ih po cijeni od 10.000 dolara, odnosno oko 65.000 kuna!

Na svu sreću, kanadski dizajneri su za Vogue priznali da su štikle izrađene od silikona koji su u potpunosti prilagođeni nozi modela koji ih je isfurao... Ako i vi želite svoj par, Dalton i Bhaskaran vam ih može izraditi po već spomenutoj cijeni i prilagoditi naknadno da vam savršeno stoje. Peta je namjerno napravljena tako da podsjeća na vražje rogove, a uz cipele ćete dobiti i dodatni rep sa stražnje strane i plastične platforme zahvaljujući kojima je u ovim cipelama moguće hodati.

Ove cipele dvojac je predstavio na modnoj reviji u Londonu i tu ne misle stati – razvijaju i novi model koji će biti dlakaviji, kako je najavio Bhaskaran. Ne znamo gdje im je kraj...


Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

Provjeri još...

Najbizarniji odjevni predmet ikad - predstavljamo tange traperice koje će navodno uskoro postati hit

Adidas predstavio tenisice koje su otporne na pivu i bljuvotinu – kome treba ovo?

Pojavio se creepy modni trend koji je izazvao buru na internetu i uživo

bizarno creepy modni trend Viralno Štikle Ljudska Koža anketa

Još vijesti