Slika nije pronađena

Vjerojatno znate za neke fashion blogerice i pratite njihov rad; slušate njihove savjete, čitate zanimljive članke i pronalazite inspiraciju za vlastiti modni stil. Ono što je zajedničko svima njima jest stas – sve su zgodne, vitke i slim fit.

To je problem za pretile djevojke budući one ne mogu stati u većinu odjevnih komada koji se nalaze na takvim blogovima. Iako su punije djevojke vodile fashion blogove, do sada uglavnom nisu bile primjećene. Ipak, došlo je i njihovo vrijeme!

Predstavljamo vam neke od poznatih fashion blogerica koje se ne srame svoje pretilosti i žele svijetu pokazati da iako nose dosta kila viška, ipak imaju smisla za modu i žele se lijepo odjevati.

Danielle Vanier

Blog ove Britanke pun je živih boja, zanimljivih printova i razigranih modnih dodataka, a tu i tamo zalomi se i neki make up savjet.Garner Style

Ova djevojka je majstorica svestranosti; smišlja načine na koji kombinacije s crvenog tepiha možete prilagoditi svakodnevici i nudi savjete o tome kako uključiti nove trendove u vlastiti stil.Gabi Fresh

Gabi je prvakinja kad je u pitanju kršenje pravila; njen blog obožavaju svi kojima je dosta da ih se savjetuje da 'nose suknje kroja A, trapke niskog struka i uske majce s printevima'.From the Corners of the Curve

Callie čini modu ugodnom i zabavnom, nevažno radi li se o vrlo otmjenoj varijanti ili razigranoj dnevnoj. Osim toga daje savjete o mjestima na kojima se mogu naći XXL komadi odjeće.


Drago nam je da su pretile djevojke odlučile ostalim curama s viškom kila dati modne savjete i olakšati im svakodnevicu iako to ne mijenja činjenicu da je pretilost bolest koja sve više pogađa mlade ljude, koja može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme i s kojom se i dalje treba boriti.

Sviđaju li vam se ovi fashion blogovi?

I.N.

pretile fashion blogerice

Još vijesti