Slika nije pronađena

Nakon odlaska k frizeru, postoje dvije mogućnosti za ostatak tvojeg dana: ili ćeš vrijeme provesti na rubu suza jer ti se nimalo ne sviđa frizura, a sada nema povratka, ili ćeš biti najsretnija osoba i osjećati se poput princeze!

Ne stoje svima sve frizure, ali s ovom će se svaka cura osjećati upravo kao princeza. Jesi li vidjela ovaj novi trend – pletenice u obliku ruže?


Možda nije frizura s kojom ćeš ići svaki dan u školu ili do grada, ali je svakako frizura koju možeš isfurati na neke posebnije prigode, od krizme i maturalne, pa do odlaska na festivale ili za neke izlaske kada želiš biti posebno lijepa!

Na Instagram profilu ove frizerke, Alison Valsamis, se nalazi mali milijun različitih frizura, od primjera raznih tehnika farbanja kose, pa do raznih pletenica u svakakvim oblicima!

Vjerojatno misliš da je to nemoguće napraviti sama kod kuće, ali ako si dovoljno spretna ili imaš frendicu koja se baš kuži u to, nije sve izgubljeno! Naime, Alison je objavila i kratki tutorial gdje pokazuje i objašnjava kako ona radi ovu trendi frizuru.

Kosa Frizura Pletenice

Još vijesti