Trend noktiju

Na Instagramu smo svakodnevno svjedoci raznim trendovima koji uključuju kosu, nokte, make up, odjeću pa čak i obuću. No, zanimljivo je to koliko brzo nešto postane trend jer je na Instagramu, pa čak i neke stvari koje nisu baš lijepe i oku privlačne – tako je sada slučaj s još jednim trendom koji bi mogao postati ekstra popularan!

Umjetne nokte možemo vidjeti u raznim oblicima, bojama i dužinama, a danas su ekstra popularni oni jako dugi nokti koji se ne sviđaju mnogima. Upravo zbog toga će se njima svidjeti ovaj novi oblik noktiju koji se već najavljuje da će biti novi trend, a radi se o malo drugačijem i neobičnom obliku kojeg je pokrenula jedna nail artistica, piše Story. Radi se o obliku koji izgleda kao novi ruž, a svi znamo da je novi ruž uvijek u kosom, odnosno dijagonalnom obliku, pa je upravo tako i osmišljen ovaj novi oblik – u obliku ruža!

Kod njega je specifičan taj kosi, odnosno dijagonalni oblik koji se može kombinirati na duže ili na ipak kraće nokte za one koji ne vole pretjerivati s dužinom, kao što ne voli ni ova nail artistica koja zapravo pokreće trend ruž noktiju: 'Dugo sam držala svoje nokte kratkima, ali nedavno sam počela voljeti duge nokte. Razlog zašto nisam mogla držati svoje nokte dugima, iako volim kako izgledaju, bio je taj što se nisam osjećala ugodno' – rekla je.

Navela je još kako se ove ideje sjetila na jednom snimanju, nakon toga je to išla isprobati i bila je zadovoljna krajnjim rezultatom. Baš nas zanima hoće li ova njezina ideja ruž oblika noktiju postati popularna da i sama postane trend na Instagramu!

Pogledajte još:

Teško je prestati s griženjem noktiju, ali postoji jednostavan način kako se riješiti te užasne navike

Svi misle kako su dugi i umjetni nokti nezgrapni – djevojka snimila što sve može raditi s tako dugim noktima

(Ne)obični nokti: Ideje za manikuru za cure koje vole jednostavnost


trend ruž nokti nokti novi oblik