Slika nije pronađena

Bočica izgleda nevjerojatno i totalno girly, ali kakav će biti miris? Ipak je to ono najbitnije kod parfema. Maskara nikako nije najjeftinija na svijetu, a trebat će i za parfem izdvojiti poprilično puno novaca.

Postoje proizvodi za šminkanje koji su kroz godine dosegli status kultnih proizvoda. Svi su ludi za njima i u njihovom je slučaju nešto viša cijena opravdana. Kao i kod svakog proizvoda, neće baš svakome odgovarati, ali Too Faced maskaru Better Than Sex obožava itekako puno ljudi. Jedan je od onih legendarnih proizvoda koji jednostavno moraš isprobati ako si beauty entuzijast. Oni koji su ju već isprobali i ostali oduševljeni sada će biti ugodno iznenađeni jer vlasnik Too Faceda najavljuje da stiže i istoimeni parfem.

Slučajno su procurile fotke parfema prije nego što je to vlasnik htio pa je morao uzeti stvar u svoje ruke i predstaviti ga ranije nego što je mislio. Tako će ovo biti prvi parfem brenda Too Faced, a izlazi već ove jeseni, točnije u listopadu. Bočica izgleda preslatko! Potraga za savršenim mirisom parfema trajala je čak nekoliko godina jer nisu htjeli izbaciti parfem samo tako, tek toliko.

Parfem sadržava različite mirisne note, ali ona koja prevladava je cvjetna. Ali kako objašnjavaju iz Too Faceda, kada ga staviš na sebe, cvjetni će miris s vremenom postati nježniji i preuzet će druge mirisne note, svježe i čiste. Parfem će koštati prilično puno, oko 100 dolara, ali vlasnik brenda je i objasnio da je za prvi parfem htio nešto što će biti limitirano i esktra preko svake granice. Čini se da je u svom naumu i uspio.

Pogledajte još:

Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

Koji je brend šminke najpopularniji na svijetu? Ako se pita cure na Instagramu – ovi su najbolji

parfem too faced better than sex

Još vijesti