Crop top

Opće je poznato kako se brojni trendovi vraćaju u modu danas, a potječu iz prošlosti. Vraćaju se modni komadi, nakiti, trendovi u šminkanju i dosta djevojaka čuva neku odjeću u slučaju da bi se ona opet mogla vratiti u modu – tako je i u ovom slučaju u trendu ovaj top!

Često svjedočimo raznim trendovima koji se vraćaju i ponovno su moderni i to nekoliko godina kasnije. Tako su to bile okrugle naušnice, štikle na platformu, široke traperice i lude boje. Ova crop top vesta je još jedan dokaz koliko često se stvari vraćaju u modu, a ona se je nosila davnih 90-ih kada je bila ekstra popularna. Svoju popularnost je vratila i danas te svaka djevojka u svojem ormaru ima barem jednu crop top vestu u ovom stilu 90-ih.

Radi se o vestici koja je izrezana iznad pupka, u crop top stilu, s gumbićima s prednje strane te dolazi u kombinaciji s drugim rukavima. Najveći razlog zbog kojeg je ova vestica poznata po 90-ima je taj što dolazi u 'V' izrezu i ima specifične gumbiće koji su bili popularni u to doba. Možemo je vidjeti u svakakvim bojama, ali najčešće nekim pastelnim koje se onda lako i jednostavno kombiniraju s ostatkom outfita. Osim što dolazi u raznim bojama, na policama često možemo naći uske ili oversized modele koji su danas još moderniji. Svakako se radi o odjevnom komadu koji je idealan za prijelazno razdoblje i svaka djevojka bi ga trebala imati u ormaru!

Pogledajte još:

Vraćaju se traperice koje su bile hit 2000-ih: Tri modela trapki koja će se nositi ove jeseni

Modne greške koje radiš kada nosiš uske skinny traperice: Ovih 5 je veliko NE!

Želiš izgledati elegantnije? Onda nikako nemoj nositi ovih 8 stvari

trendovi vraćanje trendova vesta 90-te crop top