Slika nije pronađena

Možda si već napravila cijelu listu stvari koje ćeš raditi bolje/neće raditi u novoj godini i vjerojatno su na tom popisu obećanje da ćeš preboljeti bivšeg, početi piti više vode i vježbati svakog dana barem pola sata.

Možda uopće nemaš popis jer ne vjeruješ u novogodišnje odluke i to je skroz okej. No, nova godina kao novi početak ipak je dobra motivacija za neke stvari za koje nikad inače nemamo vremena. Tu spadaju i modne odluke koje trebamo donijeti:

1. Rješi se poderanog veša  – na omiljenim je gaćicama već pukla gumica? Ne možeš naći dvije iste čarape? Vrijeme je da to promijeniš!

2. Pospremi konačno ormar – ono što nosiš ostavi, ono što nisi obukla zadnjih godinu dana doniraj. Vrlo jednostavno.

3. Koliko dugo možeš bez shoppinga? Odjeća ti ispada iz ormara, a ti već škicaš novu vesticu u H&M-u? Prvo provjeri što sve imaš kod kuće, a tek onda kupuj ono što ti zbilja treba.

4. Još uvijek nemaš jaknu?? Iako nije pao snijeg, vani je minus tisuću stupnjeva i dobra zimska odjeća je jednostavno must-have. Dosta je isprika – dobra zimska jakna i dobre cipele jednostavno više ne mogu čekati.

5. Ružičasto, velike naušnice, volani i platforme su IN – sve što pronađeš u maminom ili ormaru starije sestre moći će se profurati ovog ljeta. Saznaj što će sve biti IN ove godine (link)


6. Konačno kupi osnovne komade odjeće
– obična crna majica ili bijela kratkih rukava, obična jednobojna košulja ili kačice i grudnjak u paru. To su stvari koje ti trebaju, a svaki put kad ih vidiš u dućanu ipak kupiš nešto drugo što je 'ljepše'.

7. Nemoj štedjeti na kvaliteti – treba ti mala crna torbica za izlaske, ali umjesto da kupiš neku kvalitetnu ti uporno daješ manje novaca za nešto što se raspadne nakon dvije subote. Budi pametnija ove godine.

Foto: Instagram/Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Ovo se više neće nositi – modni trendovi koje ostavljamo u 2016. godini

Za ne povjerovati: što su cure nosile prije 16 godina

Trendovi koji su počeli prije 16 godina, a moderni su i danas

moda modne odluke