Slika nije pronađena

Tavi Gavinson, najpoznatija i najmlađa svjetska modna blogerica, prije točno mjesec dana pokrenula je i vlastiti portal – Rookiemag.com.


Petnaestogodišnjakinja web stranicu osvježava tri puta dnevno – ujutro, nakon večere i prije spavanja a svoje čitateljice i dalje iznenađuje zrelim člancima koje očito piše sa zadovoljstvom. Tavi se na stranici bavi temama specifičnim za teen godine – prijateljstvom, ljubavi, modom, seksom.Svaki mjesec ima i svoju glavnu temu. Za listopad je najavila Tajnu kao ključnu riječ, kada će pisati o stvarima poput depresije i mastrubacije.


Iako su se Tavini roditelji na početku blogerske karijere borili protiv toga da njihova mala djevojčica nakon pisanja domaćih zadaća odlazi na modne evente i s Fashion Weekova se avionom vraća direktno u školsku klupu, njena ustrajnost naposljetku se isplatila.


Tavinu ocjenu kolekcija čekaju i cijene mnogi dizajneri, a njen diktat trendova slijede mnoge djevojke pa i žene diljem svijeta. Osim bloga i portala, Tavi se bacila i na pisanje svoje prve knjige, koja će biti scrapbook, stilski vodič i Uradi sam priručnik za sve teenovke koje vole odijevanje, kreativnost i modu.

Pratite li Tavin blog ili portal? Kako vam se sviđa njen stil?

I.V.
Izvor: Rookiemag.com

tavi Moda blog

Još vijesti