Slika nije pronađena

Jedna je cura došla na ideju da pokaže svima kako ona koristi maskaru i ispalo je da je njen način bolji od našeg jer joj trepavice izgledaju 100 puta bolje. Vjerojatno će ulogu igrati i to kakvu maskaru koristiš, ali bez obzira na to, trebala bi vidjeti razliku ako maskaru staviš na njen način.

Uvijek stavljamo maskaru na isti način bez da i previše razmišljamo o tome. Znamo kako se treba staviti i nemamo zašto previše o tome razmišljati i automatski ju nanosimo dok se šminkamo. Jedna je cura sada otkrila da ona to radi na malo drugačiji način za razliku od većine i njene trepavice izgledaju bolje. Dobiju više volumena i dužine ako četkicom prolaziš po trepavicama u drugačijem smjeru. Vjerojatno je i tebi normalno stavljati maskaru tako da ideš četkicom od korijena prema vrhu. Da bi dobila bolji efekt, trebaš taj dio rutine šminkanja mrvicu promijeniti.

Bit će bolji efekt ako najprije kreneš raditi vodoravne cik cak pokrete s maskarom pa tek onda prođeš od korijena do vrhova kao i inače. Za kraj, možeš jednom čistom četkicom na kojoj nema nikakvog proizvoda, raščešljati trepavice da bi maknula 'višak' ako se uhvatilo previše maskare. Neki su isprobali ovu tehniku da vide radi li stvarno.

Dobro je što ti neće uzeti puno više vremena nego inače, i što ti ne trebaju nikakvi novi ili dodatni proizvodi, već samo maskara koju i inače koristiš.

Pogledajte još:

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Koliko su stvarno dobre jeftine maskare? Isprobala je popularne Essence, Catrice i Evelin maskare

Najčudniji hack u šminkanju – ljudi koriste lubrikant umjesto jednog proizvoda i tvrde da je odličan

šminkanje duže trepavice maskara volumen

Još vijesti