Slika nije pronađena

MAC (Make-up Art Cosmetics), brend koji obožavaju make-up artisti, otvara prvo prodajno mjesto u Hrvatskoj! M∙A∙C će biti otvoren u strogom centru Zagreba u Preobraženskoj ulici, najvećem M∙A∙C prodajnom mjestu u jugoistočnoj Europi.

MAC je osmišljen kao destinacija za make-up vještinu, uslugu i edukaciju bez premca te mjesto na kojem se brend može u potpunosti doživjeti. U skladu s filozofijom brenda – “All Ages, All Races, All Sexes” – moći će se pronaći širok asortiman MAC proizvoda koji će odgovarati različitim tonovima kože, kao i mnoštvo boja za oči i usne te posljednje make-up inovacije. Žene u Hrvatskoj napokon će moći pronaći točno ono što im treba za ostvarenje željenog make-up looka uz pomoć talentiranih i profesionalno osposobljenih make-up artista koji će na prodajnom mjestu rado otkrivati posljednje trendove, tehnike i make-up savjete.


MAC je vodeći brend profesionalne make-up kozmetike nastao 1984. godine u Torontu (Kanada) te je dio Estée Lauder kompanije. Popularnost brenda je planetarno porasla upravo zahvaljujući make-up artistima, modelima, fotografima te novinarima diljem svijeta. Danas se prodaje u 96 zemalja u svijetu.

mač Kozmetika Zagreb dućan kupovina

Još vijesti