Slika nije pronađena

Jako su rijetke osobe koje imaju neograničeni džeparac i koje si mogu kupiti baš sve što požele. Većini će roditelji ipak staviti neki limit koliko mogu trošiti, a s obzirom na to, kupovati brendirane parfeme nije najbolja opcija.

Što je najbolje, ne moraš ni trošiti po nekoliko stotina novaca na parfeme kada se danas može naći i toliko onih jeftinijih koji će biti itekako dobri. Mjesto gdje nam ne bi palo na pamet ići kupovati parfem je Lidl, ali ne više. Sada to postaje mjesto broj 1 gdje idemo baciti oko što ima u ponudi. Ovdje se skrivaju parfemi koji koštaju vrlo malo, a mirisi su im top! Djevojke su slučajno otkrile da dosta parfema koji se tamo mogu naći, imaju miris kao skupi brendirani klasici. Jedan od njih je najpoznatiji parfem Dolce&Gabbane Light Blue. Ovaj je parfem baš idealan za mlade, ali cijena nije ni malo idealna. Zato je tu Lidl. Parfem Essence Cotton Blue koji se može naći kod njih, ima apsolutno isti miris kao Light Blue D&G-a.

Ljudi tvrde da razlike između ova dva parfema nema uopće kada je miris u pitanju. Osim toga što je jednak miris, ono što je još jedan plus ovog Lidlovog parfema je da traje i traje i traje. Miris neće izblijediti za par sati. I ovo nije jedini Lidlov parfem koji su cure pronašle da ima miris kao neki skupi klasik. Svi znaju za Lancomeov parfem La Vie Est Belle, koji je također skup.

Lidlov Aura En Rose nije skup, a ima jednak miris kao Lancomeov. I najveći Lidlov hit, parfem Suddenly Madame Glamour koji ima vrlo jednak miris Chanelovom Coco Mademoiselle. Razliku je vrlo teško nanjušiti, zato što i ne postoji!

Naravno, imaj na umu da će pravi klasici ipak biti intenzivniji, dugotrajniji i kvalitetniji, ali ovi Lidlovi remeakovi nikako nisu za baciti. Odlični su i dobra zamjena za klasike dok jednog dana ne postaneš uspješna poslovna žena koja si ih može sve priuštiti.

Pogledajte još:

Ženski parfemi koji će totalno izludjeti dečke: Ovih 7 mirisa će ih posebno privući

Top 5 najpopularnijih parfema 2020. godine: Ovi su najviše zanimali ljude – najviše smo ih googlali

Najbolji ženski parfem 2020. godine: Jedan je osvojio nagradu koja je kao Oscar u svijetu parfema

parfemi lidl vs. brendirani parfemi lidl lancome chanel dolce gabbana

Još vijesti