Slika nije pronađena

Boje noktiju prilagođavamo modnim kombinacijama, a popis najpopularnijih sastavili smo prateći modne revije, društvene mreže i općenito kreacije celebovki i trendseterica.

Ako i ti želiš znati što je u modi i biti 'IN', čitaj dalje i saznaj s kojih 10 nijansi laka za nokte ove sezone ne možeš pogriješiti.

1. Plava metalik nijansa – ima retro vibru, nije dramatična poput crne, a opet izgleda sofisticirano i fancy.


2. Šljokičasti šareni lak – možeš ga premazati preko prozirnog sloja laka (za svaki dan) ili preko neke druge boje (za izlazak). Tvoji nokti će izgledati poput umjetničkog rada, a upute za ispravno nanošenje pronađi u članku 'OMG: Cijelo vrijeme smo krivo nanosili šljokičasti lak za nokte'.


3. Krvavo crvena nijansa – vječno u modi, a ove jeseni posebno. Furaju ju modeli i manekenke na pistama, pa zašto ne bi i ti?

4. Nude lak – vizualno izdužuje prste, paše uz svaku modnu kombinaciju i defo je 'must have' svake kozmetičke torbice. Da bi odredila koji podton paše tvojoj kožu, pogledaj u svoje vene na podlaktici – ako imaš više zelenih vena, za tebe je topli podton, a ako imaš više plavih, za tebe je hladni podton. Tople podtonove imaju sve one nijanse koje vuku na rozo, neutralne one koje vuku na žuto, a hladne one koje vuku na sivo.


5. Plavozelena nijansa – idealna za one kojima nije dosta ljeta. Vuče na boju mora, a prikladna je i za nošenje tijekom hladnijih dana...

6. Bijela ili crna boja – odnosno ne-boje. Jer što je život bez njih? Idealne za nošenje na šarene modne kombinacije... Naročito ih obožavaju cure koje ne vole svaki dan mijenjati nijansu laka da bi pasala uz odjeću.


7. Metalik ljubičasti lak – Marc Jacobs je navodno iskombinirao čak devet nijansi kako bi dobio ovu 'dirty unicorns' boju. Futuristička i klasična, ova boja je idealna za sve princeze, ali i buntovnice.


8. Tamna maslinasta nijansa – brojne manekenke prošetale su pistom noseći upravo ove nijanse na noktima i na odjeći. Biraj želiš li tamniju ili svijetliju nisansu, ali maslinastu boju moraš imati.



9. Holografski srebrna nijansa – ona reflektira razne boje na različitoj svjetlosti i defo će podići svaki tvoj look za izlazak!


10. Klasični crveni lak – Moschino ju je 'oživio' u svojoj jesenskoj kolekciji, iako klasična crvena boja ustvari nikad nije izašla iz mode. Odlično stoji na curama svih boja kože.



Foto: MojeKrpice.hr/Deborah Lippmann/Chanel/Instagram/Butter/Essie/Dior/Oribe/Morgan Taylor/Shutterstock

M.Z. / Cosmopolitan.com

Provjeri još...

Vjerojatno ste cijelo vrijeme pogrešno lakirale nokte – naučite kako postići savršenu manikuru

Dugi, nalakirani ili prirodni? Evo što tvoji nokti govore o tebi

Trik za ultra brzo sušenje laka na noktima – potrebna vam je samo jedna namirnica!

lak za nokte nijanse jesen u modi

Još vijesti