Slika nije pronađena

Dobra stvar s modom je što se ona uvijek vrti i nešto što nije više moderno sada, bit će za možda dvije ili pet godina. Zato nije loše svu odjeću koju ne želiš sada nositi – pospremiti umjesto baciti.

Ljeto i vrućine su idealno vrijeme za nositi haljinice! Sve cure koje vole ovaj komad odjeće sigurno jedva čekaju sunce i visoke temperature da ih mogu prošetati bez jakne, majice, tajica i ostalih dodataka koje inače moramo nositi da se ne smrznemo u haljini. Osim toga, u haljini je i manje vruće, a da ne pričamo kako je lako kombinirati je – jer za razliku od suknje ili kratkih hlača, ne moraš naći i topić koji ide uz nju, samo ju nabaciš preko glave i to je to, spremna si. Tri su modela haljina ove godine posebno IN, a tri posebno OUT. Krećemo s haljinama koje se više ne nose...

1.Haljine bez naramenica

Ovo je jedan od modela haljina za koji će mnogima biti drago da se više ne nosi, pogotovo curama s malim grudima. Haljine koje nemaju nikakve naramenice su nezgodne. Ako nemaš grudi, padat će ti, ako imaš prevelike grudi, stoje čudno, treba ti poseban grudnjak kada ih nosiš, konstantno ju podižeš jer se bojiš da će pasti i da se previše spustila... više problema s njima nego koristi.

2.Zmijski uzorak

I ovo se ljeto nose uzorci, ali zmijski na haljinama nije jedan od njih. Kožne haljine s ovakvim uzorkom mogu izgledati hrabro, ali na jako malom broju ljudi, zato ih je ipak bolje izbjegavati. Koji se to uzorak ipak nosi ove godine, pogledaj malo niže.

3.Duboki dekolte

Još jedan tip haljina koje ovo ljeto neće biti u centru pažnje su one s velikim i dubokim dekolteima. Ovakve haljine ionako nisu bile za svakoga i u njima se većina ni ne osjeća ugodno, ali sada napokon odlaze iz mode – nećemo plakati za njima.

A nose se:
1.Haljine s tankim naramenicama

 

Tanke, takozvane spaghetti naramenice, veliki su hit u posljednje vrijeme. Jednako kako izgledaju dobro na topićima i bodijima, izgledaju dobro i na haljinama. Iz nekog razloga svaki komad odjeće s ovakvim naramenicama stoji bolje nego kada ima obične. Ne znamo koji je razlog toga, ali znamo da ćemo ih nositi cijelo ljeto.

2.Leopard uzorak

Zmijski se uzorak neće nositi, ali će se nositi leopard uzorak. Odjednom su ljetne haljine s ovim uzorkom počele iskakati na sve strane, a iako možda na prvu zvuči malo kao za babe i ne baš privlačno, daj mu priliku, mogao bi te iznenaditi. Ima modela na kojima ovo stvarno izgleda jako dobro.

3.Haljine s golim leđima

S obzirom da je ipak ljeto, ovo je idealno doba godine za pokazati malo više kože, a super način za to napraviti je da nosiš haljine s otvorenim leđima. Nećeš izgledati previše golo, nećeš se morati bojati da će ti išta ispasti iz haljine, nećeš morati stalno popravljati haljinu, a i izgledat će jako dobro. Možeš odabrati neku koja ima skroz gola leđa, neku koja ipak ima vezice, ima i onih koje imaju neki slatki detalj poput mašne...opcija ima hrpa!

Pogledajte još:

Kroksice ili voliš ili ne – a sada dolaze i u modelu štikli! Balenciaga predstavlja kroks štikle

Kako uz pomoć odjeće izgledati mršavije: Trikovi koje moraš znati ako to želiš postići

Kako kombinirati crop topove ako baš ne želiš pokazati previše kože? Donosimo 6 kombinacija

Moda ljetna haljina in vs. out

Još vijesti