Slika nije pronađena

Sigurni smo da većina djevojaka prolazi kroz pakao kada je u pitanju kupovanje traperica. Osim što smo svi većinom različite građe pa je samim tim teško namijeniti jedan broj jednoj građi tijela, svaki dućan s odjećom ima neke svoje, drugačije dimenzije i veličine zbog kojih je kupovina još teža… No, postoji jedan trik kako možemo kupiti traperice da nam savršeno odgovaraju, ali bez prethodnog isprobavanja!

Kupnja traperica predstavlja možda najveći izazov u shoppingu kod skoro svake djevojke! Nekada više nemamo ni volje, ni želje, ali ni snage isprobavati još jedan model traperica pogotovo ako nas nakon isprobavanja dočeka razočarenje jer nam te iste traperice nikako ne odgovaraju. Jedna djevojka je snimila video na TikToku gdje je podijelila jedan trik kako možemo znati koje traperice nam savršeno odgovaraju, bez da smo ih prethodno isprobali!

Naime, trik je zaista vrlo jednostavan i može ga isprobati svatko. Potrebno je uzeti nekoliko modela traperica i krenuti s isprobavanjem na našem vratu. Potrebno je struk, odnosno gornji dio traperica omotati oko našeg vrata i tek kada se obje strane struka samo dodiruju nakon što ih spojimo, tada znamo da je veličina tih traperica idealna za nas! Djevojka u videu je još dodatno i obukla te traperice koje su joj odgovarale prema veličini njezinog vrata i kao što je vidljivo iz videa, taj model joj savršeno pristaje. To je vidljivo po veličini traperica i njezinoj konstrukciji tijela, tako da je trik ispao i više no uspješan!Pogledajte još:

Danas se otvara novi veliki shopping centar u Zagrebu – evo koji će sve dućani biti u njemu

Influencericu izbacili ih shopping centra zbog odjevne kombinacije koja je too much

Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Moda Traperice veličina trik

Još vijesti