Make up trendovi

Zima je skoro pa pred vratima, a s njom dolaze i novi, drugačiji modni, ali i make up trendovi! Zima za šminkanje znači razdoblje malo tamnijih boja s kojima se možete poigrati, dobiti različite kombinacije koje će izgledati odlično i koje će biti u skladu s hladnijim vremenskim razdobljem.

Zima je možda najpogodnije razdoblje za šminku jer je hladnije, pa su manje vjerojatnosti da će se ta ista šminka obrisati od kiše, znoja ili zbog nekog drugog razloga. Osim toga, zima je hladna pa su ujedno i sve boje hladnije u odnosu na ljeto, što ne mora biti loše, ali je potrebno znati kako te boje pravilno iskombinirati i da istovremeno budeš u trendu, piše Who What Wear.

1.Rumenilo

Jedan od trendova koji se najavljuju za nadolazeću zimu je rumenilo! I to nanošenje u malo drugačijem izdanju, a to je da će ga se stavljati puno više nego do sada – po obrazima i sljepoočnicama.


Rumenilo

Foto: Instagram - @ak_artistry/Screenshot

2.Metalik sjenilo
Metalik boje su postale popularne u svim oblicima, pa čak i na modnim komadima. No, metalik sjenilo će biti must have ove zime, a sve metalik boje su odlične jer dodatno otvaraju oči, a odgovaraju svim outfitima – i onim elegantnim i onim casual.

3.Boja vina na usnicama

Tamno crveni ruž će dominirati na svim božićnim fotkama ove zime. Boja crnog vina na usnicama će definitivno biti jedan od nadolazećih trendova, a upravo to može dodatno istaknuti svako lice i istovremeno izgledati profinjeno, ali i razigrano,  baš u stilu Božića!

Ruž

Foto: Instagram - @georgianaa_rotaru/Screenshot

4.Težak Eyeliner

Pod teškim eyelinerom mislimo to da će se on ove zime nanositi na gornji, ali i na donji dio kapka! Time će upotpuniti svaki izgled, a dodatno će istaknuti oči pod zaštitnom maskom koja je, nažalost, neizbježna.

5.Neuredne obrve

Sve više su popularnije prirodnije i nepočupane obrve, a one će definitivno biti jedan od trendova ove zime. Neuredne obrve su sada in, potrebno ih je samo malo oblikovati maskarom ili gelom kako bi u potpunosti bili u trendu.

Obrve

Foto: Instagram - @makeupbyaugustina/Screenshot

6.Sjajni obrazi

Osim rumenila koje će biti apsolutni hit, highlighter se ponovo vraća u trend, samo ne u istom obliku kao prije nekoliko godina. Potrebno ga je staviti na obraze u vrlo, vrlo maloj količini nakon rumenila kako bi dodatno zasjajio lice i oblikovao obraze, ali ne u pretjeranim količinama.

Pogledajte još:

Koji su 3 modna dodatka ove zime u trendu, a koja 3 više ne nosimo: Hit su neobične kape!

Frizure koje su uvijek u trendu – s ovih 5 jednostavno ne možeš pogriješiti

Trend 'četiri točkice' će ti navodno pomoći da budeš atraktivnija – kada ih staviš na točno ova mjesta

šminka make up trend zima Popularno