Slika nije pronađena
Pisali smo o tome sto puta, a pisat ćemo još i toliko jer je situacija i dalje grozna – djevojke na naslovnicama sve su mršavije, izgledaju kao neuhranjeni dečkići i unatoč nerealnim standardima i kriterijima ljepote i dalje se ovakve gluposti usađuju mladima, a posebice djevojkama, kao ideali ljepote i privlačnosti.

Još je jedna tvrtka pretjerala u “fotošopiranju” svojih modela, objavljuje Cambio! U katalogu Targeta reklamira se presladak badić “Xhilaration Junior's Midkini 2-Piece Swimsuit” s leopard uzorkom i iako vam se na prvu može činiti da je sve u redu (koliko ove tanjušne nožice i ručice mogu biti u redu) – pogledajte bolje u razmak među bedrima i stražnjicu!

Može li biti očitije?!


Kako bi povećali razmak među bedrima, odrezali su dio prepona i guze s ovog modela. Isto su napravili i na području bokova i pod pazusima da bi valjda “eliminirali” kritična područja.


Nakon napada u medijima, glasnogovornik Targeta ispričao se: “Ovo je nesretna pogreška s naše strane i ispričavamo se zbog toga. Skinuli smo fotografiju s naše web stranice.”


L.B.

photoshop modeli target

Još vijesti