Slika nije pronađena

Ultrapopularna 23-godišnja britanska pjevačica Jessie J je stvarno svagdje ovih dana - svako malo izbaci još jedan super singl, piše pjesme za druge izvođače poput Chrisa Browna i Miley Cyrus (jesi li znala da je baš ona napisala riječi Mileyine hit pjesme Party in the U.S.A?), nedavno je dobila čak 4 MOBO nagrade, a sada se bacila u modne/manekenske vode  jer je postala zaštitno lice nove dizajnerske suradnje. Jessie se pojavljuje kao seksi superjunakinja u stripovskom stilu.


Naime, britanski brend otkačenih najlonki Pretty Polly, po uzoru na trenutno vrlo popularne suradnje high street kuća i poznatih dizajnera (poput nadolazećih Versace za H&M ili nedavno održane Missoni za Target), napravio je suradnju sa dizajnerom Henryjem Hollandom (i njegovim brendom House of Holland) na kolekciji najlonki.


Ako nisi čula za Henryja, sigurno si vidjela njegove šarene i lude kreacije na njegovoj muzi i najboljoj prijateljici  - kultnoj manekenki i stilskoj ikoni Agyness Deyn, koja ih često nosi. Jessie J je oduševljena što su je izabrali za ovu kampanju jer često nosi upravo ove hulahopke na svojim nastupima i privatno.


Kolekcija je namijenjena party božićnoj sezoni i baš je pogodna za lude tulume, jer ima štosne uzorke poput zvijezdi, slova, ljestvi... Cijene nisu preskupe za tako posebne najlonke, od oko 100 do 120 kuna, a možeš ih nabaviti preko njihove internet stanice ili Facebook profila (šalju i u Hrvatsku!).

I ,kako ti se sviđa Jessin poster i same najlonke – bi li ih nosila?

Jasna Rausavljević

najlonke Jessie J moda stil