Slika nije pronađena

Poznati svjetski dizajneri si nekada daju oduška i maknu sve granice kada dizajniraju komade odjeće i modnih dodataka. Moschino je s ovom torbicom to definitivno napravio. Čudniju vjerojatno nikada nismo vidjeli.

Toliko je čudna da je čak zanimljiva. Ako jako voliš kruh, ali baš jako, onda će ti ova torbica biti odlična. Moschino je brend koji ima zanimljive dizajne, zaigrane i ponekad stvarno pogode sa stvarima koje izbace u kolekcijama. Međutim, na web shopu koji na jednom mjestu okuplja poznate luksuzne svjetske brendove izašla je Moschino torbica koja je mnogima ostavila upitnike iznad glave. Izgleda kao friško pečeni baguette.

Foto: farfetch.com

Postoji li čudniji dizajn torbice od ovoga? Teško. Postoje različiti oblici torbica, u obliku različitih predmeta, ali mala večernja torbica u obliku kruha je nešto skroz novo i drugačije. Izgleda vrlo realno, jedino nismo sigurni za koju bi priliku bila idealna. S obzirom da se radi o Moschinu, cijena joj je itekako visoka, oko 6000 kn. Bila bi odlična kao zezancija da nije toliko skupa. Ako računamo da jedan baguette košta nekih 5 kn, za cijenu ove torbice možeš kupiti 1200 baguetta!

Foto: farfetch.com

Jedna je od najčudnijih torbica koju smo vidjeli u posljednje vrijeme, to sigurno, a koliko je praktična, to je ipak upitno. Zamisli samo da ovakvu torbicu poneseš na maturalnu večer, glave bi se sigurno okretale.  

Pogledajte još:

Kako do punije i dulje kose? TikTokeri su poludjeli za ovim serumom za rast kose - pokazuju svoje wow rezultate

Svi pričaju o ovoj korona – haljini: Posebna je zbog toga što ima ugrađenu masku! FOTO

Hlače iz Zare koje će te osramotiti! Cura podijelila što joj se dogodilo kad ih je nosila i upozorila druge

Moda baguette torbica torbica neobična torbica moschino

Još vijesti