Slika nije pronađena

U City Centeru one East otvorena ekskluzivna izložba cipela najpoznatijih dizajnera današnjice...

27. svibnja je u društvu poznatih hrvatskih ljubitelja i ljubiteljica cipela, Ive Balaban, Iris Androšević, Jelene Perčin, Mirjane Mikulec, Tamare Garbajs, Tatjane Jurić, Karmele Vukov Colić, Ive Šarić Leko, Renate Sopek, Edite Misirić, Ane Begić Tahiri, Martine Podgorski, Ivane Mišerić, Tihane Harapin Zalepugin te brojnih drugih, u suradnji s FOX life u City Centeru one East otvorena izložba najatraktivnijih cipela na svijetu, koje su izradili Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Christian Louboutin i Vivienne Westwood.

Izložba We Love Shoes, koja je nakon londonske prezentacije očarala i zagrebačku publiku, donosi po prvi put u Hrvatskoj, pedeset vintage i aktualnih modela cipela koje su obilježile modnu, glazbenu i filmsku industriju.

Među brojnim cipelama koje su nosile svjetske fashion ikone, kao što su Victoria Beckham, Janet Jackson, Kim Kardashian, Alicia Keys, Rita Ora, posebice se ističu modeli koji su doživjeli planetarnu popularnost nakon emitiranja kultnog serijala „Seks i grad“.

Uz filmske cipele, glamurozna izložba donosi remek djela koja su postala sinonim za luksuz i seksepil, a pojedini modeli iz postava postižu vrtoglave vrijednosti od nekoliko tisuća američkih dolara.

Izložba We Love Shoes bit će dostupna i za posjetitelje City Centera one Zagreb West tijekom lipnja, a krajem tog mjeseca te početkom srpnja originalne i jedinstvene cipele moći će se razgledati u City Centeru one Split.

PR članak

City Center one East 'we love shoes' izložba 50 modela cipela Poznate Hrvatice

Još vijesti