Slika nije pronađena

Pronaći idealni model traperica za vlastiti oblik tijela može biti izazov. Zato je ova stranica odlučila barem malo pomoći i olakšati djevojkama život. Napravili su 'Jean Calculator' koji će izračunati i pronaći najbolji model Levis traperica baš za tebe.

U okviru online shopa s odjećom i modnim dodacima Imparfaite, putem kojeg se mogu kupiti brojni luksuzni brendovi kao što su Yves Saint Laurent ili Gucci, s naglaskom na vintage modele. S obzirom da se radi o online shopu s nešto višim cijenama, nije mjesto gdje ćeš ići kupiti nove krpice za školu, ali sada ima nešto zbog čega ćeš ih posjetiti. U zadnje su vrijeme svojoj stranici dodali jedan dodatak koji će zanimati širu publiku. Kreirali su kalkulator za traperice.


Svatko može unijeti nekoliko informacija o sebi i o tome kakve traperice preferira, a kalkulator će mu predložiti model za njega. Rezultati izbacuju neki od modela kultnih Levis traperica, ali nakon što saznaš koji ti model oni preporučuju, ništa te ne sprječava da upravo takve traperice potražiš po zagrebačkim shopping centrima. Ako se odlučiš na malo veću investiciju u Levisice, sve iz linije Levis 501, koje kalkulator preporučuje možeš nabaviti za 75 eura (oko 550 kn) putem Imparfaite stranice.

Koje su traperice baš za tebe, provjeri putem ovog kalkulatora OVDJE.

Foto: Unsplash/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Predstavljena je smart traper jakna! Može slikati selfije, javljati se na pozive i još mnogo toga

IN vs. OUT u svijetu traperica: Koji se modeli neće nositi ove jeseni, a koji će biti ttly moderni

Jesi li kruška, pješčani sat ili plus size? Pronađi savršene traperice baš za svoj oblik tijela

Moda Traperice modeli kalkulator levis

Još vijesti